Narin'in abisinden kardeşi hakkında dikkat çeken paylaşım: Sana iftira atanlar utansın aslanım

Narin Güran cinayetiyle ilgili iddianame geçtiğimiz günlerde kabul edilmiş, ilk duruşma tarihi de 7 Kasım olarak belirlenmişti. Narin'in ağabeyi Baran Güran'dan peş peşe dikkat çeken paylaşımlar geldi. Abi, tutuklu annesi, kardeşi ve Narin'in yer aldığı paylaşımlarını 45 dakika sonra sildi.

Narin Güran cinayetiyle ilgili iddianame geçtiğimiz günlerde kabul edilmiş ve iddianamede tutuklu bulunan anne Yüksel Güran, ağabey Enes Güran, amca Salim Güran ve komşu N.B. için ağırlaştırılmış müebbet istenmişti. İlk duruşma tarihi ise 7 Kasım olarak belirlendi. İlk duruşma için baba Arif Güran ile ağabey Baran Güran da dahil olmak üzere 22 kişi hakkında zorla getirme kararı çıkartıldı.

Gözler Narin'in babası Arif Güran ile ağabeyi Baran Güran'dayken ağabey Güran kafa karıştıran paylaşımlar yaptı.

AĞABEY BARAN GÜRAN'DAN DİKKAT ÇEKEN PAYLAŞIM

Daha önce, "Sorumlular cezalandırılsın" diyerek vekaletini Diyarbakır Barosu'na veren ancak daha sonra vekaletini geri çektiği ortaya çıkan Narin'in ağabeyi Baran Güran sosyal medya hesabından peş peşe dikkat çeken paylaşımlar yaptı.

Baran Güran, ilk paylaşımında annesi Yüksel Güran'ı özlediğini belirterek, "Bırak onlar ne diyorsa söylesinler, canım annem, senin evladını kimse yıkamaz, çok özledim. Dünyaya yeniden gelsem yine senin evladın olmak isterdim. Canım annem" ifadelerini kullandı.

'SANA İFTİRA ATANLAR UTANSIN ASLANIM'

Baran Güran, ikinci paylaşımında hakkında müebbet hapis cezası istenen 15 yaşındaki kardeşi Enes Güran'ın fotoğrafının üzerine "Sana iftira atanlar utansın aslanım. Senin başın hep böyle dik olacak" yazarak paylaşım yaptı.

NARİN PAYLAŞIMI

Baran Güran, üçüncü paylaşımında katledilen küçük kardeşi Narin ile birlikte bir fotoğrafını paylaşarak, "Saçının teline zarar gelse dünyayı yıkacak annesine, abilerine 'katil' dediniz. Ben sizleri Allah'a havale ediyorum" ifadelerini kullandı.

Sonraki Haber