Narin'in annesi ve babası kim? Yüksel ve Arif Güran kimdir?

Diyarbakır'da 8 yaşındaki Narin Güran'ın cansız bedeninin bulunması sonrasında annesi ve babası hakkında soruşturma devam ediyor. Narin'in annesi Yüksel Güran ve babası Arif Güran kimdir?

Diyarbakır'da 21 Ağustos tarihinde kaybolan ve tam 19 gün sonra cansız bedeni köylerinin yakınındaki bir derede bulunan Narin Güran'ın ölümü tüm Türkiye'yi yasa boğdu. Narin'in ölümü sonrasında gözaltına alınan anne Yüksel Güran ve baba Arif Güran ise manşetlerde ilk sırada yer aldı.

Baba Arif Güran'ın serbest bırakılması sonrasında anne, amca, ağabey ve çok sayıda akranın gözaltı sürelerinin devam etmesi konunun detaylarını daha da ön plana çıkardı.

NARİN'İN ANNESİ KİMDİR?

Narin'in annesi Yüksek Güran'dır.

NARİN'İN BABASI KİMDİR?

Narin'in babası Yüksel Güran'dır.

8 yaşındaki Narin'in cansız bedeninin bulunması sonrasında gözaltına alınanların sayısı 25'e ulaştı. Gözaltına alınan isimler arasında Narin'in annesi, babası, amcası, ağabeyi ve çok sayıda akrabası yer aldı. Narin'in babasının serbest bırakıldığı öğrenilirken aile bireylerine son yolculuğuna uğurlanan Narin'in cenaze törenine katılması için izin verilmemişti.

İsmi verilmeyen gizli itirafçı, "Muhtar (Narin'in amcası) cesedi çuval içerisinde bana verdi. Çuvalı alıp dereye götürdüm" dedi. Gizli tanık ayrıca amcanın kendisine cenazeyi ortadan kaldırması için 200 bin TL teklif ettiğini de söyledi. Cesedi ortadan kaldırdıktan sonra eve gidip namaz kıldığını, ardından arama çalışmalarına katıldığını söyleyen gizli tanık, Salim Güran'ın göstermeli olarak arama çalışmalarında yer aldığını söyledi.

Sonraki Haber