NATO’dan çıkalım, Asya’daki öncü konumumuzu alalım

Vatan Partisi'nin başlattığı ‘NATO'dan çıkalım’ kampanyasına destek, yurt dışında da büyük ilgi gördü.

Binlerce vatandaşın destek verdiği kampanya her geçen gün daha fazla ilgi çekiyor. Türkiye'nin bağımsızlaşması için NATO'nun çıkmanın önemine dikkat çeken vatanseverler, sadece imza vermekle de kalmadı. Tatil için memleketlerinde bulunan çok sayıda Vatan Partili ve kampanya gönüllüleri, bulundukları yerlerde imza masalarına akın etti. natodancikalim.com internet sitesi üzerinden kampanyaya binlerce kişi katıldı. Kampanyaya yurt dışından imza atan bazı isimlerin NATO’ya dair görüşleri şöyle:

ASYA’DAKİ ÖNCÜ YERİMİZİ ALALIM

Muharrem Yılmazer/Avusturya

Büyük Önderimiz Atatürk, “Biz Asyai bir milletiz”, “Dünyanın geleceği Asya'dadır” diyor. NATO’da çıkalım, Asya’daki öncü ve onurlu yerimizi alalım.

NATO SADECE ZARAR VERDİ

Hatice Yurtdaş/Almanya

Şimdiye kadar NATO’nun ne faydasını gördük? Kuşkusuz bu soruya verilecek yanıt, “NATO’dan sadece bela ve zarardan başka bir şey görmedik” olacaktır. NATO’dan çıkalım; NATO’nun ülkemize daha fazla zarar vermesine izin vermeyelim.

NATO’DAN ÇIKALIM YOLUMUZ AÇIK OLUR

Cengiz Gül/Almanya

Vatan partisi yıllardır NATO’dan çıkılması gerektiği fikrini savunuyor. Türk milleti yeni yeni uyanıyor. NATO demek Gladyo demek. NATO’dan çıkalım, yolumuz açık olur. Türk milleti tam bağımsızlığı hak ediyor.

NATO, ABD’NİN HEGEMONYASI İÇİN VAR

Sedat Tuac/Almanya

NATO, dünyada Amerikan hegemonyasının devamına, sürekliliğine hizmet eden askeri bir yapı olması, müttefiklerine özellikle Türkiye’ye diretmeleri ile ekonomik, siyasal, askeri darbelerle kalmayıp ve her şeyden önce müttefiklerinde kurduğu Süper NATO (Gladyosu) ile o ülkelerde siyasi cinayetler ve suikastlar yapmıştır… Türkiye 70 yıllık NATO serüveninden çok büyük zarar ve yıkımlar görmüştür…

DÜNYA BARIŞI İÇİN NATO DAĞITILMALI

Savaş Düzgün/İsviçre

Türkiye’nin NATO’dan çıkması insanlığa büyük bir müjde olacaktır. Türkiye dünya barışı için NATO’dan çıkmalıdır. NATO’nun derhal dağıtılması gerekiyor.

NATO, ABD’NİN ÜYE ÜLKELERİ KONTROL ÖRGÜTÜ

Fevzi Bursalı/Belçika

NATO bir Amerikan örgütüdür ve Amerika'nın üye ülkeleri kontrol örgütüdür. NATO’dan çıkmamız emperyalizmi zayıflatacak hüçlü bir hamle olacaktır.

NATO’DAN ÇIKTIĞIMIZ GÜN ULUSAL BAYRAM İLAN EDİLSİN

Ersin Akpınar/Rusya

Türkiye’nin NATO’dan çıkması sadece Türkiye için değil bütün insanlık için bir mecburiyet. Türkiye NATO’dan çıkacaktır. Umarım, NATO’dan çıktığımız gün ulusal bayram ilan edilir.

SANATÇILAR VE AYDINLARA GÖREV DÜŞÜYOR

Atakan Şimşek/Almanya

“NATO'dan çıkalım” imza kampanyasını en geniş kitlelere ulaştırmak adına Türk aydın ve sanatçılarının kampanyayı tanıtmasını sağlamalıyız. Sanatçılar ve aydınlarımız bu kampanyada öne çıkmalı.

KAMPANYAYI DESTEKLİYORUM

Hanife Dündar/İsviçre

‘NATO’dan Çıkalım’ kampanyasını sonuna kadar destekliyorum. Evet, Türkiye NATO’dan çıkmalıdır. Büyün vatanseverler bu kampanyaya destek vermeli.

NATO’NUN ‘SAVUNMA ÖRGÜTÜ’ OLDUĞU TAM BİR YUTTURMACA

Linda Yoksulbakan/Almanya

NATO’nun Türkiyemiz için hiçbir faydası yok. Ayrıca NATO bize yutturulmaya çalışıldığı gibi bir savunma değil saldırı örgütüdür.

NATO BİR İŞGAL KUVVETİDİR

Mahsuni Kumcu/Hollanda

NATO, Türkiye’yi işgal etmeye çalışan, aydınlarımızın katili bir örgüt. NATO bir işgal kuvvetidir.

NATO SİNSİ VE ZEHİRLİ BİR YILANDIR

Ahmet Terzi/Almanya

NATO sinsi, zehirli bir yılandan farksızdır. Yılan insandan yana olmaz. Yılan yılanla haşır neşir olur. NATO’dan çıkalım zehir saçan yılandan kurtulalım.

Çizen: Ljubodrag Simonovic
Sonraki Haber