Nefes kesen maçta Aslan 1 puanı kaptı

UEFA Şampiyonlar Ligi A Grubu ilk maçında Danimarka'nın Kopenhag takımını ağırladı.... Maçın son dakikaları nefes keserken Galatasaray 2-0'dan durumu 2-2'ye getirdi ve gruplara 1 puanla başladı.

Galatasaray'ın Şampiyonlar Ligi macerası başladı... Sarı kırmızılılar UEFA Şampiyonlar Ligi A Grubu ilk maçında yarın Danimarka temsilcisi Kopenhag'ı konuk ediyor... Karşılaşmaya oldukça istekli başlayan Galatasaray 7. dakikada gole çok yaklaştı. Icardi'nin vuruşunda kaleci Grabara son anda topu kornere gönderdi.

Baskısını devam ettiren sarı kırmızılılar 16. dakikada bir kez daha golle burun buruna geldi. Icardi'nin pasında topla buluşan Kerem'in vuruşu az farkla auta gitti. Kerem 24'te bir kez daha gole yaklaşırken bu kez top direkte patladı.

Sarı kırmızılılar 30.dakikadan sonra üstünlüğünü kaybederken golü de kalesinde gördü. 34'te El Younoussi attığı golle Kopenhag'ı öne geçirdi.

Karşılaşmanın ilk 45 dakikasında başka gol sesi çıkmazken Kopenhag soyunma odasına 1-0'lık üstünlükle girdi.

İKİNCİ YARIYA DA KÖTÜ BAŞLADIK

Mücadelenin ikinc yarısına da istediğimiz gibi başlayamadık. Hızlı gelişen Kopenhag ataklarında da ikinci golü kalemizde gördük. 59'da soldan sürpriz koşu yapan Meling savunma arkasına sarktı. Muslera'nın ileride kaldığını gören Meling içerideki Diogo'ya aktardı. Diogo'nun yerden sert şutunda top ağlara gitti.

71. dakikada Kopenhag'dan Jelert kırmızı kartla oyun dışında kaldı.

Sarı kırmızılılar 85'te Sacha Boey ile farkı bire indirdi. 2 dakika sonra Tete beraberlik golünü kaydetti. Sol kanattan Zaha içeri çevirdi. Sağ çaprazda Tete bekletmeden gelişine şutunu çekti ve kaleci Grabara'nın yanından top ağlarla buluştu. Maçın son dakikaları nefes kesse de başka gol sesi çıkmadı ve mücadele 2-2 sona erdi.

Sonraki Haber