Niğde en iyi oteller listesi

Niğde'de konaklama yapacakların tercihi Niğde en iyi oteller listesi! Adres ve iletişim bilgileri, faydalı yorumlar, özellikler dahil...

Niğde'de konaklama yapacaklara özel Niğde en iyi oteller listesinde Honour Hotel Niğde, RAMADA BY WYNDHAM NİĞDE, HOTEL ŞAHİNER NİĞDE, Grand Hotel Niğde, RÜYA OTEL NİĞDE, NAHİTA HOTEL NİĞDE, HOTEL OSMANBEY NİĞDE var. Adres ve iletişim bilgileri, faydalı yorumlar, özellikler dahil...

Honour Hotel Niğde

Özellikleri

Konaklama yerinde klimaya, salona ve banyoya sahip odalar mevcuttur. Bunların dışında, odalarda mini bar mevcuttur. İnternet erişimi, televizyon ve kablosuz internet bağlantısı mevcut donanımı tamamlamaktadır. Banyolarda duş mevcuttur.
Emanet bürosu ve otel kasası gibi hizmetler mevcut konfora katkıda bulunmaktadır. Ortak alanlarda kablosuz internet (ücretsiz) misafirlerin hizmetindedir. Restoran, kafe ve bar gibi çeşitli gastronomi hizmetleri verilmektedir. Kütüphane, otelin sunduğu ilave imkânlar arasında yer almaktadır. Özel araçlarıyla gelen misafirler, bunları tesisin açık otoparkına (ücretsiz) bırakabilirler. Oda servisi misafirlere sunulan hizmetler arasındadır. Konferans, kongre veya toplantılar için konferans odası kullanılabilir.

Giriş saati: 14:00
Çıkış saati: 12:00

Niğde otel fiyatları 1278 Tl

Adres ve iletişim

Yukarı Kayabaşı, Çayan Sk. No:13, 51200 Niğde Merkez/Niğde
(0388) 212 00 00

Faydalı yorumlar

"Geçen hafta Google üzerinden bulup konakladım. Temiz ve konforlu bir otel. Personelde gayet iyi. Tavsiye ederim. Tekrar teşekkürler."

"İlk olarak belirmek istediğim 4 gece kaldığımız oteldeki herkesin müthiş güler yüzlü olmasıydı. Kesinlikle tekrar ziyaret edeceğiz."

"Başarılı bulduğum temiz ve bakımlı otel. Niğde’de güvenle kalabileceğiniz en iyi yer tavsiye ederim."

"Çok başarılı ayrıca temiz ve bakımlı bir otel. Fiyatını kuruşuna kadar hak ediyor."

RAMADA BY WYNDHAM NİĞDE

Özellikleri

Ağaçlarla bezeli işlek bir bulvarda yer alan bu modern otel, Niğde Müzesi'ne ve Niğde Alaaddin Camii'ne 2 km, Niğde Tren Garı'na 3 km uzaklıktadır.
Samimi tarzda döşenmiş odalarda WiFi, düz ekran TV, mini buzdolabı, çay-kahve malzemeleri ve kasa bulunur. Oda servisi 7/24 sunulur.

Ferah bir restoran ve tuğla duvarlı bir bar mevcuttur. Diğer imkanlar arasında spor salonu, etkinlik alanı ve otopark yer alır. Açık büfe kahvaltı vardır.

Giriş saati: 14:00
Çıkış saati: 12:00

Niğde otel fiyatları 1865

Adres ve iletişim

Aşağı Kayabaşı, Atatürk Blv. NO:6, 51200 Niğde Merkez/Niğde
(0388) 233 95 00

Faydalı yorumlar

"Hiç bir tavsiye almadan gittiğimiz ve bir gece konakladığımız otelde her şey sitede göründüğünden bile daha güzeldi. özellikle otelin konsepti her tarafıyla fark yaratıyor lezzet, sunum, restoranın dizaynı ve güler yüz gerçekten harikaydı."

"Ailemizle birlikte 1 hafta kadar bir süre konakladık. Yemekler, karşılama, oda hizmetleri hepsi kusursuzdu. Tüm çalışanlarına ve hizmetlerine çok teşekkür ederim. Konaklamayı düşünen herkese öneriyorum."

"Her iş seyahatinde konakladığım otel. Konum olarak iyi temizlik olarak iyi personel güler yüzlü ve samimi ufak tefek eksikleri olmasına rağmen kalabileceğiniz en iyi otel."

HOTEL ŞAHİNER NİĞDE

Özellikleri

Rahat odalardaki birçok hoş ayrıntı tesisin konforunu arttırmaktadır. Otel, tarafından aile odası ve sigara içilmeyen oda seçenekleri sunulmaktadır.
Otel, misafirlere toplam 35 adet oda sunmaktadır. Birçok katta asansör mevcuttur. Otel kasası, restoran, konferans salonu ve ofis alanı sunulan donanım ve hizmetler arasındadır. Ortak alanlardaki kablosuz internet bağlantısı sayesinde misafirler, (ücretsiz) dış dünya ile iletişimlerini sağlayabilirler. Özel araçlarıyla gelen misafirler, bunları konaklama yerinin açık otoparkına (ücretsiz) bırakabilirler.

Giriş saati: 12:00
Çıkış saati: 12:00

Niğde otel fiyatları 990

Adres ve iletişim

Sırali, Giray Sk. No:4, 51100 Niğde Merkez/Niğde
(0388) 232 21 21

Faydalı yorumlar

"Bir etkinlik için gittiğim Niğde' de konaklama imkanı buldum.. Otel konum ve ulaşım yönünden çok iyi bir yerde. Kent merkezinde olması ona bir artı sağlıyor. Odaların temizliği ve konforu iyi. Kahvaltı da güzeldi. Uygun fiyata kalabileceğiniz bir Otel. Çalışanları da gayet ilgiliydi"

"Fiyat performans olarak çok başarılı bir konaklama yapacağınız bir otel. Odalar temiz, kahvaltı gayet güzeldi."

"İş gereği bir gün kaldık ve çok memnun kaldık ekipçe. Ailece de çok rahat kalabileceğiniz bir otel. Temiz. Güler yüzlü çalışanlar. Teşekkür ederiz."

Grand Hotel Niğde

Özellikleri

Şehrin dağlarla çevrili hareketli bir bölgesinde yer alan bu rahat otel, Niğde Müzesi'ndeki sergilere yürüyerek 6 dakika, D805 kara yoluna 4 km mesafededir.
Samimi ortam sunan odalarda internet erişimi, düz ekran TV ve mini bar vardır. Bazı odalar oturma alanına sahiptir. Oda servisi 7/24 hizmet verir.

Fransız ve İtalyan mutfağından lezzetler sunan, panoramik şehir ve dağ manzaralı mütevazı restoranda açık büfe kahvaltı servis edilir. Diğer imkanlar arasında sauna, Türk hamamı ve spor salonu vardır.

Çıkış saati: 11:00

Niğde otel fiyatları 1548

Adres ve iletişim

Ahipaşa, Ahi Paşa Cd., 51100 Niğde Merkez/Niğde
(0388) 232 70 00

Faydalı yorumlar

"Kent merkezinde olmasına rağmen tek yönlü cadde ve taşıt ulaşımına kapalı sokak nedeniyle navigasyon sizi saçma sapan yere götürüyor. Bu yönüyle ulaşımı biraz sıkıntılı. Kapalı park alanı olmasına rağmen giriş ve çıkış çok problemli. Odaların temizliği fena değil. Şehir merkezi manzaralı odalarıyla çevreyi inceleyebilirsiniz. Fiyatlar makul. Kahvaltı çeşit ve lezzeti iyi. Tesadüfen kaldığımız bu otel sizi memnun edecektir."

"Otel merkezde konumu güzel otelin içi ferah temiz ve güzel çalışan personel saygılı oda sigara kokuyordu değişmek istediğimizde hızlı bir şekilde çözüm sağladılar manzarası fena sayılmaz kahvaltı çeşitliliği fena sayılmaz daha iyi olabilir iş seyahati için tercih edilebilir bir otel."

"İletişimi mükemmel personeli için çok teşekkür ederim. 09.12.2022 tarihinde konakladım. Resepsiyona yanlışlıkla fazla ödeme yapmışım, sabah saat 6'da otelden ayrılırken aynı personel paramı iade etti. Otel zaten eksiksizdi. Teşekkür ederim."

RÜYA OTEL NİĞDE

Özellikleri

İşletmelerin bulunduğu bir caddede yer alan bu sade otel, tarih sergilerine ev sahipliği yapan Niğde Müzesi'ne 9 dakikalık yürüme mesafesindedir. O21 otoyoluna 4 km, Gümüşler Manastırı'na 10 km uzaklıktadır.
4 kişi kapasiteli mütevazı odalarda düz ekran TV ve duşlu banyo bulunur.

Açık büfe kahvaltı, ev rahatlığında yemek salonunda servis edilir. Diğer imkanlar arasında WiFi bulunur. Çiftlerden evlilik cüzdanı istenir.

Niğde otel fiyatları 650

Adres ve iletişim

Sırali, garanti bankası yani, Bankalar cad, 51100 Niğde
(0388) 233 11 70

Faydalı yorumlar

"İşletmeciler ilgili ve hoşsohbet insanlar. Kaldığım oda temizdi. İnternet hızlı, kahvaltısı güzel. Şehir merkezinde kalınabilecek en ideal yerlerden birisi. Hem ilçe garajlarına hem ana caddeye yürüme mesafesinde."

"Odalar temiz kahvaltısı yeterli personel ilgili merkezde her yere yürüme mesafesinde Fiyatları çok uygun gönül rahatlığıyla kalabilirsiniz."

"Ailenizle birlikte kalabileceğiniz rahat bir otel."

NAHİTA HOTEL NİĞDE

Özellikleri

Giriş saati: 12:00
Çıkış saati: 12:00

Kahvaltı ücretsiz, park alanı ücretsiz, wifi var, klima var.

Niğde otel fiyatları 946

Adres ve iletişim

Şahinali, Emin Erişingil Blv. No:19, 51100 Niğde Merkez/Niğde
(0388) 232 35 36

Faydalı yorumlar

"Polislik sınavı için Niğde’ye geldik ve bu otelde kaldık. Hizmet kalite mükemmel. Çalışanların hepsi çok ilgili ve kibar. Odalar tertemiz. Ailenizle arkadaşlarınla gelip gönül rahatlığıyla kalabileceğiniz bir otel. Açık büfe kahvaltısı efsane her şey çok taze ve lezzetli. Bu fiyata bu hizmet gerçekten çok şaşırtıcı. Şehrin tam ortasında her yere çok yakın. Odalarda hem petek hem klima var ısınması mükemmel. Gerçekten fiyatının çok üstünde hizmet veren bir yer. Aşırı memnun kaldık herkese tavsiye ederim. Orada çalışan herkese ilgi ve alakasından dolayı çok teşekkürler."

"Hotel Nahita isim olarak dikkatimi çekti. Araştırdım; meğer Niğde ismi Nahita’dan geliyormuş, öğrenmiş oldum. Resepsiyonda gerçekten güler yüzlü ve samimi bir karşılama gördüm. İlgi çok içten. Çalışanlar işini severek yapıyorlar. Kaldığım oda, yatak, çarşaf ve nevresim takımı tam hijyen. İçinize siniyor ve gönül rahatlığıyla uyuyorsunuz. Oda hizmetleri mükemmel; odanıza 24 saat çay servisi var. Kahvaltının lezzetini anlatamam. Niğde’ye yeniden yolum düşerse konaklayacağım tek adres “Hotel Nahita”. Tüm çalışanlarına gönülden teşekkürler.."

"Fiyat performansı açısından gayet başarılı güler yüzlü personeli ilgi ve alakaları için çok teşekkür ederim temiz nezih bir otel gönül rahatlığıyla kalınabilir."

HOTEL OSMANBEY NİĞDE

Özellikleri

Giriş saati: 14:00
Çıkış saati: 12:00

Park alanı ücretsiz, wifi var, klima var, restoran var.

Niğde otel fiyatları 1265

Adres ve iletişim

Sırali, Paşakapı Cd. No:1, 51000 Niğde Merkez/Niğde
(0388) 233 50 00

Faydalı yorumlar

"Otel gerek personeli olarak gerek hizmeti olarak 10 numara 5 yıldız bir oteldir gelen herkesin kuşku içinde kalmadan tereddüt dahi etmeden gelmesini tavsiye ediyorum."

"Harika bir otel tesadüfen rastladık 3 gün kaldık kahvaltıları süperdi ilgi ve alaka çok güzeldi sürekli yenilenen bir otel tavsiye ederim."

"Otel konum bakımından çok güzel yerde gerek temizliği gerekse hizmeti çok iyi ilginiz için teşekkür ederim."

"Yaklaşık 20 gün boyunca hiç sıkıntı yaşamadan güzel şekilde yaklaştılar. Çalışan tüm arkadaşlar güler yüzlü ve anlayışlı insanlar. Oda her gün temizleniyor. Sabah açık büfe kahvaltı. İnternet hizmeti. Sıcak su. Çay hizmetine kadar Niğde de kalabilecek uygun ve hesaplı en iyi oteldir."

Sonraki Haber