O banka müşterilerine 3000 TL geri ödeme yapacak! Kampanyanın bitmesine sayılı günler kaldı...

O banka başlattığı yeni kampanya ile dikkatleri üzerine çekti. Kampanya koşullarını sağlayan müşterilere 3000 TL geri ödeneceği açıklandı. İşte ayrıntılar...

Ziraat Bankası, müşterilerine özel yeni bir kampanya haberi paylaştı. Kampanya kapsamında banka, şartları sağlayan müşterilerine 3000 TL geri ödeme yapacak. İşte ayrıntılar...

ZİRAAT BANKASI'NDAN TATİLE GİDECEKLERİ SEVİNDİRECEK KAMPANYA

Bankaların yaptıkları kampanyalar ve dağıttıkları promosyonlar yurttaşlar tarafından merak ediliyor. Bu kapsamda 2024 yılı Ocak ayında öne çıkan kurumlardan biri de Ziraat Bankası oldu. Banka, geri ödeme kampanyası ile dikkatleri üzerine çekti.

Okulların ilk dönemi tamamlandı. Karnelerini alan öğrenciler ve velileri bir dönemi daha geride bırakırken tatil planları yapmaya başladı. Ziraat Bankası ise bu dönemde tatile gidecek yurttaşları sevindirecek bir kampanya haberi verdi.

ZİRAAT BANKASI 3 BİN TL GERİ ÖDEME KAMPANYASI NEDİR?

Ziraat Bankası müşterisi olanların aktif olarak kullandıkları Bankkart’ların ister hesap kartı ister kredi kartı kullanılarak Touristica’dan yapılan alışverişlerde geçerli bir kampanya düzenlendi. Gerçekleştirilen alışverişlerden sonra müşterilere geri ödeme yapılacak. Touristica’dan tek seferde yapılacak olan 15 bin TL ile 24 bin 999 TL arasındaki alışverişlerde 1.000 TL Bankkart Lira verilecek. Harcamaları 25 bin TL ile 34 bin 999 TL arasında olan müşterilere ise 2.000 TL Bankkart Lira ödemesi yapılacak. 35 bin TL ve üzeri peşin ya da taksitli alışverişlerde ise 3.000 TL Bankkart Lira verilecek.

2024 yılının gelmesiyle çeşitli fırsatlar sunan Ziraat Bankası, 3 Ocak tarihinde geri ödeme kampanyasını da müşterilerine sundu. Ay sonuna kadar geçerliliğini koruyan kampanyadan faydalanmak isteyen Bankkart kullanıcıları harcama aralıklarına göre geri ödeme alacak. Alışverişlerden önce kampanya kayıtlarının yapılmış olması gerekiyor. Başvurular için banka, internet ve mobil bankacılık tercih edilebilir.

Sonraki Haber