Mehmet Ali Erbil’in sevgilisi Gülseren Ceylan aileye girdi

Ünlü şovmen Mehmet Ali Erbil (66), kendisinden 40 yaş küçük olan sevgilisi Gülseren Ceylan'ı oğlu Ali Sadi ve kardeşi Mustafa Erbil ile tanıştırdı. Ali Sadi’nin ilişkilerine karşı çıktığı konuşulan Gülseren Ceylan için sosyal medyada ‘aileye girdi’ yorumları yapıldı.

Mehmet Ali Erbil özel hayatıyla gündeme gelmeye devam ediyor. Ünlü şovmen bir süredir aşk yaşadığı ve kendisinden yaşça küçük olan sevgilisi Gülseren Ceylan ile Antalya tatiline çıktı. İkiliye Mehmet Ali Erbil’in oğlu Ali Sadi ve Mustafa Erbil de eşlik etti.

SEVGİLİSİNİN OĞLUYLA KALPLİ PAYLAŞIM

26 yaşındaki Gülseren Ceylan, Instagram sayfasından sevgilisi Mehmet Ali Erbil, Mehmet Ali Erbil’in oğlu Ali Sadi ve kardeşi Mustafa Erbil’in de yer aldığı bir fotoğraf karesini yayınladı.

Akşam yemeği yerken çekilen kareye kalp emojisi eklemeyi de ihmal etmedi. Ceylan’ın bu paylaşımı kısa sürede sosyal medyada gündem olurken, ‘Gülseren aileye girmiş’, ‘Evlilik yakındır’ gibi yorumlar yapıldı.

NİKAH MASASINA OTURMAYA HAZIRLANIYORLAR

Erbil, sevgilisine 26’ncı yaş gününde evlilik teklifinde bulunmuş ve ‘evet’ yanıtını almıştı. Evlilik teklifini kabul eden Ceylan mutlu anlarını sosyal medyadan paylaşmıştı. Erbil genç aşkının yeni yaşını ‘’ İyi ki doğdun sevgilim. İyi ki benimsin. Yerin sonsuzda dek benim yanım olsun. Seni seviyorum’’ sözleriyle kutlamıştı.

YASMİN ERBİL VE ALİ SADRİ KARDEŞ İSTEMİYOR

Öte yandan; Mehmet Ali Erbil’in "Al Pacino 83 yaşında baba olduysa ben de 66 yaşında baba olabilirim" şeklindeki açıklaması aileyi karıştırmıştı. Ünlü şovmenin, Nergis Kumbasar’dan dünyaya gelen kızı Yasemin Erbil babasının yeniden yeniden bir çocuk sahibi olmasına karşı çıktığını söylemişti. Erbil, babasının söz konusu açıklamasının ardından "İstemiyorum öyle bir şey. Ali Sadi 'Böyle bir şey olursa kendimi balkondan aşağı atarım' dedi" şeklinde konuşmuştu.

MEHMET ALİ ERBİL KAÇ EVLİLİK YAPTI?

İki kız ve bir erkek olmak üzere toplamda üç çocuk babası olan Mehmet Ali Erbil hayatı boyunca toplamda beş kez nikah masasına oturmuş ancak dört farklı isimle evlilik yapmıştır.

Erbil ilk evliliğini 1980–1982 yılları arasında Muhsine Şehnaz Kamiloğlu ile yapmış ve bu evliliğinden kızı Sezin Erbil dünyaya gelmiştir. Kızlarının doğumundan sonra boşanan ikili 1985 yılında ikinci kez evlenmiş ancak bu evlilikleri de çok uzun sürmemiş ve aynı yıl boşanmışlardır.

Mehmet Ali Erbil ikinci evliliğini ise kendisi gibi oyuncu olan Nergis Kumbasar ile yapmıştır. 1989 – 1996 yılları arasında evli kalan ünlü ikilinin Yasmin Erbil adında bir kızı olmuştur.

Ünlü şovmen, Nergis Kumbasar’dan boşandıktan 5 yıl sonra hayatını Sedef Altuntaş işe birleştirmiş, 2003 yılında da evliliğini noktalamıştır.

Sedef Altuntaş’tan boşandıktan kısa bir süre sonra Tuğba Coşkun ile nikah masasına oturan Mehmet Ali Erbil’in bu evliliği de çok uzun sürmemiş ve ikili 2011 yılında boşanmıştır. Mehmet Ali Erbil ile Tuğba Coşkun’un Ali Sadi adında bir erkek çocukları bulunuyor.

Sonraki Haber