Oğuzhan Koç sinirlendi, herkesin merak ettiği Gossip pasta hesabını ifşaladı.. Bakın kimmiş

Demet Özdemir ile geçtiğimiz ay boşanan Oğuzhan Koç, bir türlü sinirlerine hakim olamıyor..

Çok güzel hareketler bunlar, 3 adam ve O Ses Türkiye gibi yapımlarla tanınan Oğuzhan Koç, Demet Özdemir ayrılığının ardından kendine gelemedi. Magazin muhabirlerine soğuk davranışlar sergileyen Koç, şimdi de instagram üzerinde esprili paylaşımlar yapan magazin hesabı Gossip Pasta'yı ifşaladı..

Aydinlik.com.tr'nin derlediği habere göre; Oğuzhan Koç, instagram üzerinde kendisini eleştiren Gossip Pasta isimli hesabı ifşa etti. Sadece ayakkabı konusunda eleştiren Gossip Girl, Çağla Çetin isimli bir kadın.

'SELAM VERİRKEN TİTREYECEK İNSANLAR'

Sadece giydiği ayakkabı nedeniyle Oğuzhan Koç'a eleştiri yapan Gossip Pasta, instagram üzerinde 440 bin takipçisi bulunan magazin hesabıdır. Oğuzhan Koç, eleştiriler sonrası Gossip Pasta isimli hesabın Çağla Çetin'e ait olduğunu açıkladı ve şu ifadeleri kullandı:

Göz göze gelsek selam verirken titreyecek insanlar garip mahlasların arkasına sığınarak (ne isim belli ne soy isim belli) hayata hiçbir katma değer üretmeyerek bizlerin paylaşımlarının arasında terlik tayt linki vererek yol bulmaya devam ediyorlar.. sosyal medyanın paraziti bu onursuz, kaçak köçek insanlara prim veren takip eden, fotoğraf çekip kendince paparazzilik yapan herkes en az bu insanlar kadar aşağılıklar. siz yeni dünyanın parazitlerine başarılar. ben ve temsil ettiğim değerler, ürettiklerim, duruşum fikirlerim, bu ucuzluğun en büyük düşmanıyım bundan sonra! Bugünki parazitimiz çağla isimli arkadaş, bakalım yarın kim olacak. hepinize yerinizi haddinizi işe yaramazlığınızı öğretecek biri vardır diye bekliyodum..demek ki benmişim o. hadi bakalım!

GOSSİP PASTA ÇAĞLA ÇETİN'DEN AÇIKLAMA

Gossip Pasta hesabının sahibi olan Çağla Çatin ise Oğuzhan Koç'a şu sözlerle yanıt verdi:

Öncelikle bu kadar üzüp sinirlendirdiysem özür dilerim. Ama kimsenin karşısında titremem. Bu zamana kadar sayfamdan kimseye bu şekilde hakaret etmediğim için bu beni dediği gibi onursuz biri de yapmıyor bence. İsmimi soyismimi kendim başka şekilde açıklamayı çok isterdim. Bu şekilde açıklandığı için de yine sizden özür diliyorum. Bana simit sat onurlu yaşa Çağla demiş. Ben eski öğretmenim, simit de satarım limon da tayt da Bana ayakkabısından dolayı yaptığım bu mizah seviyesi yakışmıyorsa bir kadını geçin insana parazit, aşağılık, onuruz, işe yaramaz demek de kendisine hiç yakışmadı. Neyse en azından tahmin edilen, Gossip şu diye iddia edilen isimler çıkmadığım için de bir rahatladık bence Sevgiler

Kaynak: Aydinlik.com.tr

Sonraki Haber