Oğuzhan Uğur'dan '12 milyonluk araca nasıl biniyorsunuz?' sorusuna argo yanıt! 'Ağzımıza ölük ölük...' 

Gazeteci Emre Erciş, Babala TV'nin vergi matrahını paylaşarak Oğuzhan Uğur'a '12 milyon TL'lik araca nasıl biniyorsunuz?' diye sordu. Oğuzhan Uğur'un verdiği argo yanıt ise sosyal medyada gündem oldu.

Kara para aklama ve vergi kaçırma iddiaları ile sosyal medya fenomenlerine yapılan operasyonların ardından, internet ünlülerinin kazançları merak konusu oldu. Son olarak Gazeteci Emre Erciş, sosyal medya hesabından Oğuzhan Uğur'a ait olan Babala TV ile ilgili vergi matrahını paylaştı. Erciş, Uğur'a ait olduğunu öne sürdüğü bir otomobili görselini paylaşarak '12 milyon TL'lik bu araca nasıl biniyorsunuz?' diye sordu. Oğuzhan Uğur'un verdiği argo içerikli cevap ise sosyal medyada olay oldu. İşte ayrıntılar... 

'12 MİLYON TL'LİK BU ARACA NASIL BİNİYORSUNUZ?'

Gazeteci Emre Erciş sosyal medya hesabından yaptığı paylaşımda şu ifadelere yer verdi;

"Sayın Oğuzhan Uğur, Babala TV olarak 2020 yılında zarar etmiş, 2021'de 211.365 TL kar ederek 52.841 TL çok sevdiğiniz devletinize vergi ödemişsiniz. 2022 yılında da 409.764 TL kar edip 94.245 TL vergi ödemişsiniz. Benim anlayamadığım bu kazançla 12 MİLYON TL'lik bu araca nasıl biniyorsunuz? Eminim cevabı Fayza Altun, Murat Ağırel ve Emrullah Erdinç de benim kadar merak ediyordur..."

OĞUZHAN UĞUR'DAN VERGİ SORUSUNA ARGO YANIT

Oğuzhan Uğur, bu paylaşımın ardından yine sosyal medya üzerinden Erciş'e yanıt verdi. Uğur "Bence bu beyefendinin tiviti ihbar kabul edilmelidir" dediği paylaşımına Hazine ve Maliye bakanlığı, Gelir İdaresi Başkanlığı ve Bakan Mehmet Şimşek'i etiketledi.

Bir diğer paylaşımında ise, Babala TV'ye vergi müfettişleri tarafından verilen ödülü paylaşıp şu ifadeleri kullandı;

"Bir de kendimi aklamak gibi olmasın ama, yukarısı beni pek sevmez malumunuz. Yani bırak vergi kaçırmayı, arabayı yanlış kaldırıma park etsem akşamına düzeni bozdu diye mikrofon kablosuyla asarlar beni. Size bırakmazlar, ağzıma ölük ölük s... merak etmeyin."

Sonraki Haber