Okan Buruk kadroyu değiştiriyor

Galatasaray’a geldiği günden beri bir türlü istenilen performansına ulaşamayan, fazla kilolarıyla eleştirilerin hedefi haline gelen Ndombele milli arayı çok iyi değerlendirdi… Fransız oyuncu antrenman performansıyla tam not alırken Alanya maçında forma şansı bulacak

Süper Lig'in 13. haftasında cumartesi akşamı Alanyaspor'u konuk edecek Galatasaray'da Okan Buruk maçın ilk 11'de değişikliğe gitmeyi planlıyor. Sarı-kırmızılılarda Tanguy Ndombele'nin de bu müsabakada ilk 11’de başlaması bekleniyor. Galatasaray'a transferin son gününde satın alma opsiyonuyla birlikte kiralanan Fransız oyuncu hem antrenman performansı hem de fazla kilolarıyla bir türlü istenilen seviyeye ulaşamamıştı. Ndombele milli arayı çok iyi değerlendirdi ve antrenman performansıyla tam not aldı. Fazla kilolarından kurtulan 27 yaşındaki futbolcunun takım arkadaşlarıyla iletişimi başta olmak üzere Florya'daki genel tutumunda da olumlu anlamda bir değişim yaşandığı öğrenildi.

KADRO ŞEKİLLENİYOR

Yarın akşam Alanya’yı ağırlayacak olan Galatasaray'ın kalesini Fernando Muslera koruyacak. Deneyimli teknik adam savunma hattını da bozmayacak.

Stoperde Abdülkerim Bardakcı ile Davinson Sanchez görev yapacak. Sağ bekte Sacha Boey, solda ise Angelino'nun görev alması bekleniyor.

Okan Buruk, orta sahada Lucas Torreira'nın yanında antrenman performansından memnun olduğu Tanguy Ndombele'ye 11'de yer vermesi bekleniyor. Yabancı kuralı nedeniyle Ndombele 11'de başlarsa Zaha'nın yerine Barış Alper şans bulabilecek. Bu durumda Kerem Aktürkoğlu'nun sol kanattaki yerine dönecek. Teknik direktör Okan Buruk, forvet arkasında Hakim Ziyech ve Dries Mertens arasında tercih yapacak. İleri uçtaysa Mauro Icardi forma giyecek.

Sonraki Haber