Öncü Gençlik İzmir Yeni İl Başkanını Seçti

Vatan Partisi Öncü Gençlik İzmir İl örgütü yeni il başkanını seçti. İl Başkanlığına, Öncü Gençlik Merkez Yürütme Kurulu Üyesi Doğa Dursun getirildi.

Vatan Partisi’nin iktidar yürüyüşü kapsamında, Türkiye’nin en önemli şehirlerinden biri olan İzmir’de İl Başkanlığı görevine Öncü Gençlik MYK Üyesi Doğa Dursun seçildi.

Öncü Gençlik Genel Yönetim Kurulu Üyesi (GYK) Özcan Bal, Ege Üniversitesi Temel Örgüt Başkanlığı görevine, Öncü Gençlik GYK Üyesi Cansu Yıldırım ise Dokuz Eylül Üniversitesi Temel Örgüt Başkanlığı görevine seçildi.

Vatan Partisi İzmir 3. Olağanüstü İl Kurultayı’nda gençliği, ülkesine ve milletine yabancılaştıran sisteme karşı vatanı için çalışan ve üreten cephede birleştirdiklerini vurgulayan Doğa Dursun, “Önümüzdeki süreç mevcut gücümüzü aşarak üniversitelerden, liselerden taşacağımız bir süreç olacak. Biden tayfasının kaos planlarını kampüslerde, sokaklarda, meydanlarda yerle bir edeceğimiz bir süreç.” sözleriyle ABD’nin kaos planlarına geçit vermeyeceklerini belirtti.

Doğa Dursun, Türkiye’nin kader yılında İzmir’de ülkesi için çalışmak ve üretmek isteyen vatansever gençliğin mücadelesine önderlik edecek.

DOĞA DURSUN KİMDİR?

1995 yılında İstanbul’un Avcılar ilçesinde hayata gelen Doğa Dursun, İlk öğrenimini İstanbul’da, liseyi Zonguldak Atatürk Anadolu Lisesi’nde tamamladı. Üniversite eğitimine Dokuz Eylül Üniversitesi İktisat bölümünde başladı.

Lise yıllarından bu yana Öncü Gençlik'in çeşitli kademelerinde görevler alan Doğa Dursun, halihazırda Öncü Gençlik İzmir İl Başkanı ve Merkez Yürütme Kurulu Üyesidir.

Aynı zamanda, Türkiye'nin en teşkilatlı gençlik örgütü olan Türkiye Liseliler Birliği ve Türkiye Gençlik Birliği'nin çeşitli kademelerinde görevler alan Doğa Dursun sırasıyla; Zonguldak Liseli Başkanlığı, Dokuz Eylül Üniversitesi Kampüs Başkanlığı, TGB İzmir İl Sekreterliği, TGB Genel Sekreter Yardımcılığı, TLB Genel Sekreterliği, TGB Genel Başkan Yardımcılığı ve TGB Genel Saymanlığı görevlerini yürütmüştür.

Sonraki Haber