One Direction grubunun eski üyesi Liam Payne hayatını kaybetti

One Direction grubunun eski üyesi Liam Payne, Arjantin'de kaltığı otelde balkondan düşerek hayatını kaybetti. Peki Liam Payne kimdir? Liam Payne kaç yaşında hayatını kaybetti?

One Direction grubuyla ünlendikten sonra, grubun dağılmasının ardından kariyerine tek başına devam eden İngiliz şarkıcı ve söz yazarı Liam Payne, Arjantin'de kaldığı otelde balkondan düşerek hayatını kaybetti.

LIAM PAYNE HAYATINI KAYBETTİ

Eski One Direction üyesi Liam Payne, Arjantin polisinin Çarşamba günü yaptığı açıklamaya göre, Buenos Aires'teki bir otelin üçüncü katındaki odasının balkonundan düştükten sonra ölü bulundu. Polisin yaptığı açıklamada, "uyuşturucu ve alkol etkisi altında olabilecek agresif bir adam" ihbarı üzerine başkentin Palermo semtindeki CasaSur oteline çağrıldıkları ve otele vardıklarında otel müdürünün iç avludan yüksek bir ses duyduğunu bildirdiği ifade edildi. Payne'in "ciddi yaralanmalar" geçirdiği ve otopsi yapılacağı açıklandı.

Ölüm nedeni ile ilgili pek çok ayrıntı belirsizliğini korurken Payne, akıl sağlığıyla mücadelesi ve şöhretin getirdiği baskılarla başa çıkmak için alkol kullandığı konusunda kamuoyuna açıklamalarda bulunmuştu.

LIAM PAYNE KİMDİR?

29 Ağustos 1993 doğumlu İngiliz Liam James Payne, pop erkek grubu One Direction'ın bir üyesi olarak ün kazandı. Payne, 2010 yılında İngiliz televizyon programı The X Factor için seçmelere katıldı ve 5 üyeden oluşan One Direction grubuna dahil edildi. Liam Payne, One Direction 2015'te müziğe ara verdikten sonra, kariyerine tek başına devam etti. Payne, One Direction'ın ara vermesinden sonraki üç yıl içinde 18 milyondan fazla tekli sattı. Payne, 16 Ekim 2024'te Arjantin'in Buenos Aires kentinin Palermo semtindeki bir otelin üçüncü kat balkonundan düşerek 31 yaşında hayatını kaybetti.

Sonraki Haber