Osimhen maskesi nereden, nasıl satın alınır?

Süper Lig takımlarından Galatasaray’ın yeni yıldızı Victor Osimhen’in taktığı maske taraftarların ilgi odağı haline geldi. Bu maskeyi tedarik etmek isteyen sarı kırmızı taraftarlara kulüpten bir müjde geldi.

Galatasaray’ın yeni transferi Osimhen’in maçlarda taktığı maske olay oldu. GS Store’de Osimhen maskesi için hazırlıklara başlarken Galatasaray Mağazacılık A.Ş Yöneticisi Hakan Sarıöz, maskenin kısa sürede satışa çıkarılacağını duyurdu.

Galatasaray, Napoli'nin Nijeryalı golcüsü Victor Osimhen’i kiralık olarak kadrosuna kattığını resmen duyurdu. Galatasaray Mağazacılık A.Ş. Yöneticisi Hakan Sarıöz ise Osimhen'in transferinin hemen sonrasında GS Store’da oyuncuya özel olarak tasarlanmış bir maskenin satışa sunulacağını söyledi.

Osimhen maskesi oyuncunun Napoli’de oynadığı dönemde yaşadığı kaza sonrasında taktığı maskeden esinlenerek yeniden tasarlanacak. Osimhen maskesi Galatasaray ürünleri arasında farklı bir yer tutacak.

Kulübün mağazalarında ve çevrim içi platformlarında satışa sunulacak olan maske şimdiden sarı kırmızılı taraftarlar arasında büyük bir heyecana neden oldu.

Sonraki Haber