ÖSYM duyurdu! Özel Yetenek Sınavı sonuçları açıklandı

Ölçme, Seçme ve Yerleştirme Merkezi duyurdu. Özel Yetenek Sınavı sonuçları açıklandı. Peki sınav sonuçları nereden öğreniliyor? İşte 2024-ÖZYES sonuçları...

ÖSYM duyurdu! Özel Yetenek Sınavı sonuçları açıklandı

Özel Yetenek Sınavı'na giren vatandaşlar dikkat. Ölçme, Seçme ve Yerleştirme Merkezi'nin duyurusuna göre 2024-ÖZYES Özel Yetenek Sınavı sonuçları açıklandı. Sınav sonuçlarının öğrenildiği internet adresi bu haberde yer alıyor. Özel Yetenek Sınavı sonuçları ÖSYM'nin internet sitesi üzerinden görüntülenebilecek.

ÖZEL YETENEK SINAVI SONUÇLARI AÇIKLANDI

Ölçme, Seçme ve Yerleştirme Merkezince (ÖSYM), üniversitelerin özel yetenek sınavı kapsamında spor programlarına alınacak öğrencilerin seçimi amacıyla düzenlenen 2024-Özel Yetenek Sınavı (2024-ÖZYES) sonuçları açıklandı.

ÖSYM'nin internet adresindeki duyuruya göre, 2024-2025 eğitim öğretim yılı için yükseköğretim kurumlarının özel yetenek sınavı kapsamında öğrenci alan spor programlarına alınacak öğrencilerin seçimi ve tercihlerine göre yerleştirilebilmeleri amacıyla merkezi olarak yapılan 2024-ÖZYES'in değerlendirme işlemleri tamamlandı.

Adaylar, sınav sonuçlarına ÖSYM'nin "https://sonuc.osym.gov.tr" adresinden T.C. kimlik numarası ve aday şifresiyle erişebilecek.

Sonraki Haber