Otel penceresinden düşüp ölmüştü...Voleybolcunun son mesajı ortaya çıktı

İstanbul'a maç için gelen İtalyan voleybol takımı Igor Gorgonzola Novara’nın yıldız oyuncusu Julia Ituma, kaldığı otelin 6. katından atlayarak yaşamına son verdi. Ituma'nın son mesajı ortaya çıktı.

Milli voleybolcu Ebrar Karakurt’un forma giydiği İtalyan Igor Gorgonzola Novara takımı, önceki gün İtalya’da Eczacıbaşı Dynavit’i 3-2 yendiği CEV Kadınlar Şampiyonlar Ligi yarı final rövanş maçı için İstanbul’a geldi.

Takım maçın oynanacağı Üsküdar’daki Burhan Felek Spor Salonu’nun yakınındaki Volley Otel’e yerleşti. Önceki akşam oynanan maçta Eczacıbaşı Dynavit, Igor Gorgonzola Novara’yı 3-0 yenerek finale yükseldi. Maçın ardından Igor Gorgonzola Novara oyuncuları konakladıkları otele gitti.

Takımın 15 numaralı oyuncusu Julia Ituma dün sabah 05.30 sıralarında otel önünde hareketsiz şekilde bulununca polis ve ambulans çağırıldı. Ancak genç oyuncunun öldüğü tespit edildi.

Julia Ituma'nın ölümüne ilişkin Anadolu Cumhuriyet Başsavcılığı da soruşturma başlattı. Genç voleybolcunun ölü muayene işlemi için Haydarpaşa Numune Hastanesi'nde yapıldı.

Cenaze daha sonra Adli Tıp Kurumu'na gönderildi. Korkunç olayın ilk değerlendirmeye göre maç kaybı veya herhangi bir sportif faaliyetle bağlantısına ulaşılamadığı aktarıldı.

ARKADAŞI UYUYORDU

Yıldız oyuncu Julia Ituma’nın oda arkadaşı İspanyol Lucia Varela Gomez, alınan ifadesinde, “Saat 01.30 kadar konuştuk. Sonra ben uyudum. Sabah düştüğünden haberdar oldum” dediği öğrenildi.

Öğrenilen bilgilere göre, Julia Ituma maçtan sonra otele geldi, 22.49-23.30 saatleri arasında koridorda telefonla konuştu. Kaldığı odanın önünde dalgın ve düşünceli bir şekilde yaklaşık bir saat boyunca oturan Ituma, daha sonra odasına girdi. Ituma ardından odadaki Fransız camları açıp gerildikten sonra ileri doğru sıçrayarak pencereden atladı. Ituma, binanın altında bulunan tenteye çarpmadan yere düştü.

ITUMA'NIN SON MESAJI 

Sabah'ın haberine göre, hayatını kaybeden voleybolcunun telefonunda kendisini çektiği bir fotoğrafın üzerine "güle güle çocuklar" anlamına gelen ''bye bye guys'' yazdığı tespit edildi.

Voleybolcunun kesin ölüm nedeni otopsi raporunun ardından ortaya çıkacak.

Sonraki Haber