Özcan Deniz yeniden baba oluyor! Haberi alınca bakın ilk ne yaptı...

Özcan Deniz ve eşi Samar Dadgar’dan bebek haberi geldi. İkinci kez baba olmaya hazırlanan Özcan Deniz, müjdeli haberin ardından bakın ilk ne yaptı…

Ünlü şarkıcı ve oyuncu Özcan Deniz, ikinci kez baba olmaya hazırlanıyor. İranlı modacı Samar Dadgar ile kısa bir süre önce sessiz sedasız nikah masasına oturan Deniz, bebek haberini aldıktan sonra hemen harekete geçti. İddialara göre, eşinin anne ve babasını apar topar İran’dan İstanbul’a getirtti.

EŞİNİN AİLESİNİ HEMEN İSTANBUL’A GETİRTTİ

Özcan Deniz, oğlu Kuzey’in annesi Feyza Aktan ile 2018 yılında evlenmiş, 2019’da ise olaylı bir şekilde ayrılmıştı. Ardından ünlü şarkıcı hayatını İranlı modacı Samar Dadgar ile birleştirmişti.

Özgü Namal ile rol alacağı dizi ile ekranlara dönmeye hazırlanan 51 yaşındaki Özcan Deniz, ikinci kez baba olacağının haberini aldı. Sabah’ta yer alan habere göre ünlü şarkıcının eşi Samar Dadgar’ın hamile olduğu öne sürüldü. Özcan Deniz’in mutlu haberi aldıktan sonra İranlı eşinin anne ve babasını da İstanbul’a getirttiği iddia edildi. Zekeriyaköy'de bir siteye yerleşen Dadgar'ın annesi ve babası torun heyecanını akrabalarıyla paylaştı.

Kaynak: sabah.com.tr - mynet.com.

Sonraki Haber