Özel ve Durbay hakkındaki iddiaların arkasında Kılıçdaroğlu mu var?

Habertürk'ten Nagehan Alçı, CHP Genel Başkanı Özgür Özel ve Manisa Şehzedeler Belediye Başkanı Gülşah Durbay'ın ilişki yaşadığını iddialarını haftalar önce Kemal Kılıçdaroğlu'nun ofisinde duyduğunu aktardı.

CHP üyesi Ebru Küçükaydın, CHP Genel Başkanı Özgür Özel ve Manisa Şehzedeler Belediye Başkanı Gülşah Durbay'ın ilişki yaşadığını iddia etmişti. Habertürk'ten Nagehan Alçı, Küçükaydın'ın gündeme getirdiği iddiaları haftalarca önce Kılıçdaroğlu'nun ofisini ziyaret esnasında bizzat duyduğunu aktardı.

Nagehan Alçı'nın yazısının ilgili bölümü şöyle:

"CHP Genel Başkanı Özgür Özel ve Manisa Şehzadeler Belediye Başkanı Gülşah Durbay ile ilgili belaltı iddialar içeren bir yazı dolaşıma sokulduğunda ve yer yerinden oynadığında olanlardan feci rahatsız oldum ancak maalesef hiç şaşırmadım.

'BU İDDİAYI KILIÇDAROĞLU'NUN OFİSİNDE DUYDUM'

Şaşırmadım çünkü önceki hafta Kemal Kılıçdaroğlu’nun Ankara’daki ofisini ziyaret ettiğimde bu çirkin dedikoduyu Kemal Bey’in etrafındaki bazı kişilerden bizzat duymuş ve çok rahatsız olmuştum. Yazı Ebru Küçükaydın adlı bir CHP üyesi ve gazeteciye ait. Bu bombayı patlatana kadar ismini hiç duymamıştım. Antalya’nın CHP’li eski belediye başkanı Mustafa Akaydın ile evli olduğu yönünde haberler okudum ancak CHP’li kaynaklarım bunun doğru olmadığını söylediler.

'ACABA SAMİMİ DEĞİL MİYDİ, HER ŞEY İKTİDAR İÇİN MİYDİ?'

Yukarıda da yazdığım gibi Kemal Bey’in ofisine önceki hafta yaptığım ziyarette bu dedikoduyu duymuş ve çok garipsemiştim. Sayın Kılıçdaroğlu etrafına çok dikkat etmeli, kendisinin bu iftira ve karalamalardan haberdar olduğuna inanmak istemiyorum. Ama bana bile söylendiğine göre kendisine bu dedikodunun aktarılmamış olma ihtimali yok! Bunlar Kemal Bey’in onca yıl CHP içinde verdiği mücadeleye hem çok zarar veriyor hem de "Acaba samimi değil miydi, her şey sadece iktidar için miydi?" sorusunu sorduruyor…"

***Arabaşlıklar aydinlik.com.tr'ye aittir.

ÖZEL'DEN KILIÇDAROĞLU'NA TELEFON

Gazeteci İsmail Saymaz, Halk TV'de katıldığı bir programda Özgür Özel ile yaptığı görüşmenin bilgisini paylaştı. Saymaz, Özel'in, kendisine yönelik "itibar suikastı" olarak nitelendirdiği bu iddialar karşısında hukuki adımlar attığını ve Kemal Kılıçdaroğlu ile telefon görüşmesi yaptığını söyledi.

'3 KİŞİYE DAVA AÇACAĞIM'

Özgür Özel söz konusu telefon görüşmesinde Kılıçdaroğlu'na "Sizin yakın çevrenizden üç kişi bu itibarsızlaştırma operasyonunda yer aldı. Bu kişilere karşı dava açacağım. Bunlar sizinle çalışan, iletişiminizi yürüten kişiler. Bu durumu benden öğrenmenizi istedim. Bu kişiler bu ahlaksızlığın parçası" diyerek tepki gösterdi.

Saymaz, Özel'in dava açacağı kişilerin Ebru Küçükaydın, Tolgahan Erdoğan ve Gökhan Özbek olduğu bilgisini verdi.

Görüşmede Özel'e cevap veren Kılıçdaroğlu ise ismi geçenlere uyarıda bulunacağını belirterek "Elbette dava açmak en doğal hakkınız" şeklinde konuştu.

Sonraki Haber