Özgü Namal'ın tartışması hiç bitmeyen Kızıl Goncalar dizisinde bölüm başına aldığı ücret dudak uçuklattı!

Ekrana geldiği ilk günden itibaren tartışmalara neden olan Kızıl Goncalar'ın başrol oyuncusu Özgü Namal'ın bölüm başına aldığı ücret dudak uçuklattı. Uzun süre ekranlardan uzak kalan başarılı oyuncunun aldığı ücreti duyanlar şaşkınlıklarını gizleyemedi. İşte ayrıntılar...

Bir süre gözlerden uzak bir yaşam tercih eden Özgü Namal, dokuz yıllık aranın ardından Kızıl Goncalar dizisiyle oyunculuk kariyerine hızlı bir dönüş yaptı. Özcan Deniz ile başrolünü paylaştığı ve yayınlandığı ilk günden itibaren tartışmalara konu olan diziye dudak uçuklatan bir rakama 'evet' dediği iddia edildi.

9 YILLIK ARANIN ARDINDAN EKRANLARA ÖYLE BİR DÖNDÜ Kİ

Ünlü oyuncu Özgü Namal'ın eşi Ahmet Serdar Oral, 6 Ekim 2020'de hayatını kaybetmişti. Kalp krizi geçiren 53 yaşındaki Oral, Muğla Köyceğiz Devlet Hastanesi'nde tüm müdahalelere rağmen kurtarılamamıştı. Eşinin acı kaybı ardından zor günler geçiren Özgü Namal, son günlerde ise Kızıl Goncalar dizisindeki performansı ile gündemde.

'Yeditepe İstanbul', 'Organize İşler', 'Kurtlar Vadisi', 'Beynelmilel', 'Mutluluk' ve 'Hanımin Çiftliği' gibi sayısız başarılı projede yer alan Namal, 'Yetenek Sizsiniz Türkiye' yarışmasında da jüri üyeliği yaparak kariyerini taçlandırmıştı.

Ahmet Serdar Oral ile evliliğinin ardından kariyerinin zirvesinde olmasına rağmen daha huzurlu bir hayatı seçip oyunculuğa ara veren Namal, eşinin vefatından sonra tekrar İstanbul'a yerleşmişti.

ÖZGÜ NAMAL'IN ALDIĞI ÜCRET DUDAK UÇUKLATTI

Son olarak 'Merhamet' (2013-2014) dizinde 'Narin' karakterine hayat veren 44 yaşındaki Namal, yönetmen koltuğunda Ömür Atay’ın oturduğu, FOX'ta yayınlanan Kızıl Goncalar ile yeniden seyirci karşısına çıktı.

Dokuz yıllık aranın ardından ekranlara dönen güzel oyuncunun, başrolde Özcan Deniz'le bir araya geldiği Kızıl Goncalar'da bölüm başına 900 bin TL aldığı iddia edildi.

Sonraki Haber