Özlem Gürses’e Ebru Timtik Tepkisi

Gazeteci Özlem Gürses Youtube kanalı için çektiği videoda bir vatandaşın tepkisiyle karşılaştı. Hükümet politikalarını eleştirdiği sırada gelen bir vatandaş, DHKP-C üyesi Ebru Timtik’in fotoğrafının İstanbul Barosu binasına asılması üzerinden Gürses’e tepki gösterdi.

Seyrantepe oto sanayide çektiği video ile halkın yaşadığı sıkıntıları gösterdiğini iddia eden Gürses, video aynı zamanda gündeme ilişkin diğer konular hakkında da yorum yapıyordu. Gündemle ilgili konuştuğu sırada sokaktan geçen bir vatandaş “İstanbul Barosu’na asılan terörist resmini de anlatın. Pandemiyi eleştiriyorsunuz, onu da eleştirin. İnsanlar en azından ‘bu teröristin fotoğrafı nasıl asılır’ desin. CHP bunun arkasından nasıl gidiyor. Tek taraflı eleştirmeyin. Bahçeli’yi söylediniz. Bunları da söyleyin” diyerek Özlem Gürses’e tepkisini dile getirdi.

'GENCECİK BİR AVUKATIN ARKASINDAN KONUŞUYORUZ'

Özlem Gürses karşılaştığı tepki sonrası verdiği cevapla teröristisahip çıktı. “Ölmüş gitmiş, gencecik bir avukatın arkasından konuşuyoruz” diyen Gürses’e vatandaştan yine sert tepki geldi.

O bir teröristtir. O senin evladına kurşun sıkan bir teröristi savunan avukat” diyerek Ebru Timtik’in terörist olduğunu ifade eden vatandaş, “Bunu söyleyeceksiniz. Sosyal medyada bunu da söylerseniz ben de kalkar sizi alkışlarım” diyerek Gürses’ten bu konuda da eleştiriler yapmasını söyledi.

CEVAP VEREMEDİ, İKİ KELAM EDEMİYORUZ DEDİ

Vatandaşın Ebru Timtik eleştirilerine karşılık Gürses, “Taburenin üstünde oturan birine öyle parmak sallamak hoş olmadı sanki” diyerek cevap vermekten kaçtı.

Vatandaşın dile getirdiği eleştirilere suskun kalan Gürses son olarak “İşte insanlar bu kadar gergin, böylesine kutuplaşmış ve tel tel ayrılmış. İki kelamı bir arada konuşamaz durumdayız” diyerek halkın hiçbir konuda konuşamadığını iddia etti.

Özlem Gürses’in Seyrantepe’de “halkın arasına karışmak” amacıyla çektiği videoya çok sayıda “kendini halkın üstünde görüyor” şeklinde eleştiriler geldi.

Sonraki Haber