Pakistan'da feci kaza! En az 7 kişi hayatını kaybetti

Pakistan'ın güneydoğusunda düğün davetlilerini taşıyan bir otobüsün uçuruma yuvarlanması sonucu en az yedi kişinin hayatını kaybettiği bildirildi.

Pakistan'ın güneydoğusunda Perşembe günü düğün davetlilerini taşıyan bir otobüsün yolda hızla ilerlerken uçuruma yuvarlanması sonucu en az yedi kişinin hayatını kaybettiği bildirildi.

PAKİSTAN'DA FECİ KAZA

EN AZ 7 KİŞİ HAYATINI KAYBETTİ

Fox News'in haberine göre, Pakistan'ın Belucistan eyaletinin başkenti Quetta yakınlarında meydana gelen kazada en az yedi kişi hayatını kaybetti. Hayatını kaybedenler ve yaralılarla birlikte toplam 17 kişinin hastaneye sevkedildiği öğrenildi. Yetkililer kazaya neyin sebep olduğunu araştırmak amacıyla soruşturma başlatıldı. Yaralılardan bazılarının durumunun kritik olduğu bildirildi.

Otoyolların bakımsız olduğu ve trafik kurallarının çoğunlukla göz ardı edildiği Pakistan'da karayollarında kazalara sıkça rastlanıyor. Ağustos ayında meydana gelen üç otobüs kazasında toplam 60 Pakistanlı hayatını kaybetti. Otobüs kazalarından ikisi Pakistan'da, biri Belucistan'da diğeri ise doğu Pencap eyaletinde meydana geldi. İki kazada toplam 32 kişi hayatını kaybetti. Yetkililere göre her iki kazaya da sürücülerin ihmali neden oldu.

Sonraki Haber