Pazartesi günü dışarı çıkacaklar dikkat! 6 il için sağanak yağış uyarısı...

Meteoroloji sitesi Hava City tarafından yapılan hava durumu değerlendirmesinde pazartesi günü Marmara bölgesinde bulunan Kocaeli, İstanbul, Yalova, Bursa, Sakarya ve Düzce için yağış uyarısı yapıldı...

Vatandaşlar günlük olarak hava durumu takibi yaparak günlerini planlıyor. Sonbahar aylarının gelmesiyle birlikte artış gösteren yağışlar belli bölgelerde etkili olmaya devam ediyor. Yağışların artması ile birlikte barajlarda bulunan su miktarında artış gözlemlenmesine rağmen yeterli ve tatmin edici düzeyde bir artış sağlanamadı.

İklim değişiklikleri ve kuraklık konusunda tehlike devam ederken Meteoroloji Genel Müdürlüğü ve diğer hava tahmin kurumları vatandaşlara yağışlar hakkında bilgiler verebilmek için araşırmalarını sürdürüyor. Son olarak Meteoroloji sitesi Hava City tarafından yapılan değerlendirmede Marmara bölgesi başta olmak üzere bir çok bölgede pazartesi günü yağışların tekrar başlayacağı bilgisi verildi.

Marmara bölgesinde bulunan Kocaeli, İstanbul, Yalova, Bursa, Sakarya ve Düzce için yağış uyarısı yapıldı...

Hava City yaptığı paylaşımda;

"Soğuk bir hafta geliyor. Yeni hafta Marmara ağırlıklı yağışlarla başlayacak. İstanbul'da Cumartesi Pazar günleri 18-20 °C'yi görecek sıcaklık, yeni haftada 10-12 °C bandında görünüyor "

Sonraki Haber