Pınar'ın ürettiği glütensiz pizzaya uluslararası ödül

Pınar'ın ürettiği glütensiz pizza tabanı Paris'te düzenlenen dünyanın büyük gıda fuarları arasında gösterilen SIAL 2024'te ödül aldı.

Dünya’nın en büyük gıda fuarları arasında gösterilen SIAL 2024 Paris'te bir ödül de Pınar'a geldi.

Fuarda, “Glütensiz Pizza Tabanı” ile fuarın en prestijli ödüllerinden biri olan “SIAL Innovation” ödülünü kazandı.

Sağlık, kalite ve inovasyon odaklı yaklaşımını 50 yılı aşkın tecrübesiyle birleştirerek tüketicilerini lezzetli ve yenilikçi ürünlerle buluşturan Pınar, Fransa’nın başkenti Paris’te düzenlenen ve dünyanın dört bir yanından 285 bin profesyonelin 400 bin’den fazla ürün ve yeniliği sergilediği SIAL Paris 2024’te büyük bir başarıya imza attı.

GLÜTENSİZ PİZZA DİKKATLERİ ÜZERİNE ÇEKTİ

Pınar Et tarafından geliştirilen Glütensiz Pizza Tabanı, sağlıklı ve lezzetli alternatifler arayan tüketiciler için mükemmel bir çözüm sunuyor. Glütensiz beslenmeye yönelik bu inovatif ürün, fuarda sergilenen yüzlerce ürün arasından sıyrılarak “SIAL Innovation” ödülünü kazandı. Bu ödül, Pınar’ın farklı kategorilerde de inovasyona verdiği önemi ve liderliğini bir kez daha pekiştirdi. Fuar’da Türkiye mutfağının geleneksel lezzetleri olan simit ve Pınar börek ailesinin en yeni üyesi Tahinli Börek ziyaretçiler tarafından büyük beğeni gördü.

AVRUPA VE KUZEY AMERİKA'DAN YOĞUN İLGİ

Dünya mutfaklarının yoğun ilgi gören kategorisi vegan ürünlere yönelik Pınar Et tarafından geliştirilen Planty markalı vegan ürünler başta Avrupa ve Kuzey Amerika bölgelerinden gelen ziyaretçiler tarafından ilgi ile karşılandı.

Elli yılı aşkın deneyimiyle sağlık, kalite ve inovasyon odaklı yaklaşımını sürdüren Pınar, fuar süresince inovatif ürünleriyle ilgi gördü. Fuarda Pınar Labne, Pınar Beyaz ve Pınar Süzme Peynir gibi markanın sevilen süt ürünleri yoğun ilgi görürken, özellikle Laktozsuz Labne fuarın en çok dikkat çeken ürünlerinden biri oldu. Pınar’ın standında düzenlenen etkinlikler, katılımcılara yenilikçi lezzetleri yakından deneyimleme fırsatı sunarken, özellikle Pınar Labne çeşitleri ve Süzme Peynir, tadıyla ziyaretçilerin gözdesi haline geldi.

Toplu Resim /Fotoğraf Altı: Pınar Su ve İçecek Genel Müdürü Koral Kalpaklıoğlu ve YADEX Genel Müdürü Battal Aslan Sial Fuarı’nda Pınar standını ziyaret etti.

Sonraki Haber