PKK sempatizanından Özgür Özel övgüsü

Terör örgütü PKK sempatizanı Kemal Aktaş, Türkiye'nin teröre karşı yaptığı operasyonlara karşı çıkarak, CHP lideri Özgür Özel’i övdü.

Türkiye şehitleri için derin bir yasa bürünürken, PKK yandaşlarından tepki çeken paylaşımlar geldi.

PKK sempatizanı Kemal Aktaş, Medya Haber televizyonunda katıldığı programda Türkiye'nin teröre karşı yaptığı operasyonlara karşı çıkarak, CHP lideri Özgür Özel’i övdü. Aktaş programda şu ifadeleri kullandı:

"Gerillanın son eylemiyle birlikte etkisi çok sarsıcı oldu. Türk devletinin, yenilmezlik ve her şey kontrol altında algısı, Şehit Helmet Derelok Devrimci operasyonu ile yerle bir oldu. Herkes panik halinde durumu kurtarmaya çalışıyor… Özgür Özel’in değerlendirmeleri, mesajları kısa da olsa önemli, vurguları dikkat çekici tabii. Bütün siyasi partiler şimdiye kadar vatan, millet, Sakarya adı altında Türkiye’nin geleceği, bütünlüğü, teröre karşı mücadele filan deyip herkesi arkalarında sıraya dizdiler. Herkes bu konuda bütünleşti, birleşti. Dolayısıyla Özgür Özel'in şu anda ifade tarzları, kamuoyuyla paylaştığı ve savaşa karşı ortaya koyduğu tutumunu yansıtan bu yaklaşım, bütün siyasi partilerin göstermesi gereken bir tutumdur."

ELİNİ ÖPTÜĞÜ CHAKAR’DAN SKANDAL PAYLAŞIM

CHP Genel Başkanı Özgür Özel'in önüne eğilerek elini öptüğü PKK destekçisi opera sanatçısı Pervin Chakar da, Türkiye 9 şehidine ağlarken sosyal medya hesabından skandal bir paylaşımda bulundu. CHP Lideri Özel'in elini öpmekten "gurur duyuyorum" dediği Pervin Chakar, şehitlerimizin olduğu gece yaptığı paylaşımla tepki çekti. Pervin Chakar’ın, şehitlerimizin olduğu sırada sosyal medya hesabından Kürtçe "Biz yalnız değiliz, Biz büyük bir milletiz" ifadelerini kullandı. Özel, yerel seçimlerde DEM Parti’yle işbirliği için yöneticilerini kırmızı halılarla karşılayarak ortaklık teklif etmişti.

Sonraki Haber