PKK'nın kolu HDP'den yangın bölgelerinde CHP'li belediyelere dikkat çeken ziyaret

Türkiye, terör örgütü PKK'nın çıkardığı orman yangınlarıyla topyekûn mücadele ederken, terör örgütünün siyasi uzantısı HDP'den, CHP'li belediyelere dikkat çeken bir ziyaret yapıldı. HDP Eş Genel Başkanı Sancar başkanlığındaki heyet, Bodrum ve Milas belediye başkanları ile görüştü.

ABD'nin Türkiye'ye karşı yeni tipte savaşı olan ve Türkiye ekonomisini hedef alan orman yangınlarını çıkaran terör örgütü PKK'nın siyasi kolu HDP'den Bodrum ve Milas Belediyesi'ne ziyaret gerçekleştirildi.

HDP Eş Genel Başkanı Mithat Sancar, Bodrum Belediye Başkanı Ahmet Aras ve Milas Belediye Başkanı Muhammet Tokat ile görüştü.

Görüşmede konuşan Milas Belediye Başkanı Muhammet Tokat, Sancar ve heyetine teşekkür ederek, bu tür ziyaretlerin demokratik kriterlerin gelişmesi ve toplumsal bütünlüğün sağlanması açısından katkı verici olduğunu söyledi.

SANCAR: ASIL FELAKET, YÖNETİM FELAKETİDİR

HDP Eş Genel Başkanı Mithat Sancar ise, yaptığı açıklamada yaşanan yangınları iklim şartlarına bağlayarak "İnşallah bu acı bize yeniden düşünme ve yenilenme için birlikte hareket etme fırsatını sunar. Biz de bunları değerlendiririz. Asıl felaket yönetim felaketidir, Meclis'i olağanüstü toplantıya çağıralım." dedi.

HDP, CHP'li belediyelere yaptığı ziyareti sosyal medya hesabından duyururken, CHP'li belediye başkanlarından henüz ziyaretlere ilişkin bir paylaşım yapılmadı.

'BOZGUN ALBÜMÜNÜN FİNAL FOTOĞRAFI'

Vatan Partisi Genel Sekreteri Özgür Bursalı da, sosyal medya hesabından yaptığı paylaşımda "İşte bozgun albümünün final fotoğrafı...

Sadece yangınlarla fotoğrafları vardı, şimdi yanına kundakçıları HDP/PKK'yı da eklediler. Biden'ın Yangın ittifakı tamamlandı."Yanıyoruz, ölüyoruz, boğuluyoruz" diyorlardı... Haklılar.Bu Millet size geçit vermeyecek!" dedi.

Sonraki Haber