Polatlı ve Güdül'de üretim kurultayı hazırlığı

Vatan Partisi Ankara İl Başkanlığı, Güdül ve Polatlı’da yaptığı çalışmalarda, Ankaralıları Üretim Devrimi Kurultaylarına davet etti. Partililer, ilçe merkezinde tek tek esnafı ziyaret ettiler, köylerde üreticilerle bir araya geldiler.

Ankara’nın Polatlı ilçesinin Sarıoba köyünde ve Güdül ilçesinde düzenlenecek olan Üretim Devrimi Kurultayları, Vatan Partisi Genel Başkanı Dr. Doğu Perinçek’in katılımıyla yapılacak.

Güdül pazarını ziyaret eden İl Başkanı Deniz Tokgöz, Türkiye’nin üretmekten başka çaresinin olmadığını belirterek “Türkiye üretecek ki çarşılarımıza bolluk ve bereket gelecek. Geçim derdimiz son bulacak. Türkiye’nin başkenti Ankara üretimin de başkenti olacak.” dedi. Güdül esnafı Üretim Devrimi Kurultayı afişlerini dükkanlarına astı.

ÜRETİM DEVRİMİNİ ANLATTILAR

Güdül’ün Akbaş, Hacılar ve Yeşilöz köylerine yapılan ziyaretlerde Vatan Partililer, Üretim Devriminin gerekliliğini anlattılar.

Yeşilöz köyünden bir çiftçi "Ülkemiz zor günlerden geçiyor. Biz de çiftçiler olarak çok zorlanıyoruz. Tarladaki ürünümüz para etmiyor. Gençlerimiz Güdül'ü terk ederek büyük şehirlerde karın tokluğuna çalışıyor. Bugüne kadar 'Gidelim bunların derdini dinleyelim' diyen olmadı. Doğu Perinçek gelince bunları anlatacağız. Umarım derdimize derman olur." dedi.

BELEDİYE BAŞKANINA ZİYARET

Vatan Partisi Ankara İl Başkanı Tokgöz, beraberindeki heyetle Güdül Belediye Başkanı Muzaffer Yalçın’ı ziyaret ederek Üretim Devrimi kurultaylarına davet etti.

Vatan Partisi Dayanışma Bürosu Başkanı Ayşe Gürkan, Ankara İl Sekreteri Emre Can ve beraberindeki heyetin ilk durağı da Üretim Devrimi Kurultayının yapılacağı Sarıoba köyü oldu. Sarıoba köylerini ev ev gezen Vatan Partisi heyetleri köylülerin sorunlarını dinleyerek kurultaya davet etti.

Sonraki Haber