Portekiz Kerem Aktürkoğlu'nu konuşuyor

Kerem Aktürkoğlu'nun Portekiz macerası müthiş bir şekilde devam ediyor... 12 milyon avro bedelle Portekiz ekibine transfer olan milli futbolcu, kırmızı beyazlı ekipteki kariyerine harika bir başlangıç yaptı.

Portekiz’de Kerem Aktürkoğlu fırtınası devam ediyor… 25 yaşındaki futbolcu, Lizbon ekibiyle çıktığı 4 resmi maçta 3 gol 2 asist kaydetti. Kerem Aktürkoğlu, Portekiz basının manşetinde kendinden övgüyle bahsettirdi. Portekiz basını Aktürkoğlu hakkında şu ifadeleri kullandı: A Bola: Kerem Aktürkoğlu yine gol attı. Aktürkoğlu, 10 yıl sonra Benfica’daki ilk dört maçında üç ve daha fazla gol atan ilk yeni transfer oldu. Benfica’da en son 2014 yılında Valencia’dan transfer edilen Jonas bunu başarmıştı. Record: Kerem Aktürkoğlu’nun Jonas ritmindeki soğukkanlılığı. Türk futbolcu güçlü bir başlangıç yaptı ve teknik direktör Bruno Lage’nin takımında öne çıktı. O Jogo: Kerem Aktürkoğlu, Benfica'da harika formunu sürdürüyor ve Gil Vicente'ye karşı yeni takımındaki üçüncü golünü atarak maçın (2-1) dönüm noktası oldu.

HERKES AKTÜRKOĞLU GİBİ DEĞİL

Benfica Teknik Direktörü Bruno Lage, karşılaşmanında ardından düzenlediği basın toplantısında yeni transferlerin uyum sürecinde olduğunu ve onları en iyi şekilde takıma adapte etmeleri gerektiğini belirterek, "Herkes gelir gelmez gol atan Aktürkoğlu gibi değil" ifadelerini kullandı.

Sonraki Haber