Psikolojisi bozulmuş! Eylem Tok'un oğlu tahliyesini talep etti...

İstanbul'da ehliyetsiz kullandığı araçla Oğuz Murat Aci'nin ölümüne neden olan T.C. ile onu yurtdışına kaçıran annesi Eylem Tok’un yargı süreci devam ediyor. T.C.'nin avukatları yeniden tahliye talebinde bulundu.

İstanbul Eyüpsultan’da 1 Mart’ta seyir halindeki üç ATV aracından biri arızalanmış, yol kenarına çekilen arızalı araç tamir edilmeye çalışılırken aynı yönde ilerleyen iki araçtan birisi buradaki üç ATV’ye çarpmış, yaralanan beş kişiden Oğuz Murat Aci hayatını kaybetmişti.

ABD'YE KAÇMIŞLARDI

Kazaya neden olan 17 yaşındaki sürücü T.C.'nin kaza yerine gelen annesi Eylem Tok’un aracıyla buradan uzaklaşıp annesiyle önce Mısır’a, ardından da ABD’ye kaçtıkları tespit edilmişti.

PSİKOLOJİSİ BOZULMUŞ!

T.C., Türkiye’nin talebi üzerine ABD’de yakalanmış ve tutuklanmıştı. T.C.'nin tutukevinde saldırıya uğradığı öne sürülmüştü. T.C.'nin avukatları müvekkillerinin uğradığı saldırı sonrası psikolojisinin bozulduğunu belirtti.

DAHA ÖNCE REDDEDİLMİŞTİ

T.C.'nin avukatları ve çocuk psikoloğu Dr. Elliot Atkins’in kaleme aldığı psikiyatri raporunu hakimin ivedilikle değerlendirmesi istendi. Avukatlar hakimin daha önce reddettiği kefaletle şartlı tahliye ve acil duruşma talebini yeniden değerlendirmesini de talep etti.

Sonraki Haber