Ronaldo ilk kez böyle konuştu: Benden daha iyi

Cristiamo Ronaldo'dan yıllar sonra gelen itiraf... Portekizli süperstar, verdiği bir röportajda kendisinden daha iyi olan tek oyuncuyu açıkladı... İşte Ronaldo'nun hayran kaldığı o oyuncu...

Portekizli süperstar, verdiği bir röportajda Sporting altyapısında birlikte geçirdikleri ve kendisinden daha iyi olduğunu itiraf ettiği futbolcuyu açıkladı.

Cristiano Ronaldo, altyapıdayken Fabio Paim'in kendisinden daha iyi olduğunu söyledi.

35 yaşında olan Paim, kariyerinde birçok küçük kulüpte oynadı ve 2021 yılında kariyerini sonlandırdı. Paim'in 2008 yılında Chelsea'ye kiralık olarak gitmiş ve orada yarım sezon geçirmişti.

ŞAKAYDI...

Paim ise SunSport'a konu hakkında şunları söyledi: “Bunu daha fazla uzatmak istemiyorum ama Cristiano'nun söylediğinin ciddi olduğunu düşünmüyorum, şakaydı. Ama bunun iyi bir etkisi oldu; insanlar ilişkimiz hakkında konuşuyor. İnsanlar benim hakkımda konuşurken Ronaldo bana yardım ediyor. Birlikte oynadık, arkadaştık, birbirimize düşmanlığımız yok. Ben Ronaldo'nun büyük bir hayranıyım. Her şey yolunda. Ronaldo bana yardım etmeye çalışıyor."

Bu sezon Al Nassr ile Suudi Arabistan'da gol rekorları kıran Cristiano Ronaldo, Suudi Arabistan Ligi'nde 14 maçta 15 gol ve 7 asist ile oynuyor.

Sonraki Haber