Zyuganov'dan Türkiye'yle işbirliği çağrısı

Rusya Federasyonu Komünist Partisi Sekreteri Zyuganov Komsomolskaya Pravda radyosunun programında konuştu. Zyuganıov, Rusya’nın Türkiye, Çin ve İran’la yeni anlaşmalar yapması gerektiğini söyledi.

Batı’nın Rusya’ya uyguladığı yaptırımlar çok kutuplu dünya sistemi ve bölgesel işbirliği tartışmalarını beraberinde getirdi. Komsomolskaya Pravda radyosunun programında konuşan Zyuganov, “bugün bizi kimin desteklediğini görmemiz gerekiyor.” dedi. Yeni anlaşmaların yapılması gerektiğini ifade eden Zyuganov şöyle konuştu:

“Yüksek teknolojileri bir an önce desteklemeli, havacılığımızın başarılı bir şekilde gelişmesi için her şeyi yapmalıyız. Bizimle işbirliğine hazır olan herkesle yeni anlaşmalar yapmak gerekiyor. Çinliler ve Hintliler ve Vietnamlılar ve İranlılar ve Türkler ve diğerleri hazır. Ve bugün bizi kimin desteklediğini görmemiz gerekiyor. Ülkemiz, tüm solcu vatansever güçler, komünistler, birçok vatansever, bizimle birlikte çalışan birçok adam tarafından desteklenmektedir. Bu yaptırımlardan kurtulmak için bu anı kullanmamız gerekiyor. Ve onlardan korkmana gerek yok.”

Sonraki Haber