Saat saat İstanbul'da hava durumu!

İstanbul'da beklenen kar yağışının ardından kullanıcılar internette hava sıcaklıklarını aramaya başladılar. Peki İstanbul'da kar ne kadar sürecek? Hissedilen hava sıcaklıkları kaç derece? İşte saat saat hava sıcaklığı verileri..

İstanbul'da kar sabah saatlerinde Avrupa yakasından başlayarak tüm kentte etkisini göstermeye başladı. Hava sıcaklıklarının düşmesi ve AKOM'un uyarılarının ardından İstanbul Valiliği'nce dün eğitim kurumlarında eğitime ve bazı kamu kurumlarında mesaiye ara verilmişti. Bugün de etkisini sürdüren kar yağışıyla beraber kullanıcılar hava sıcaklıklarını aramaya başladılar. Peki hava sıcaklıkları kaç derece? Hissedilen sıcaklık ne kadar?

İSTANBUL' DA SICAKLIK DEĞERLERİ

İstanbul'da rüzgarın etkisiyle hissedilen sıcaklık -3 derece olarak seyrediyor. Genel olarak hava durumuna bakıldığında ise saat saat şu veriler ortaya çıkıyor:

15:00: 3 derece

16:00: 3 derece

17:00: 3 derece

18:00: 3 derece

19:00: 2 derece

20:00: 2 derece

21:00: 2 derece

22:00: 2 derece

23:00: 1 derece

00:00: 1 derece

AVM'LER KAÇTA KAPANACAK?

İstanbul Valiliği'nden yapılan açıklamada AVM'lerin kapanıp kapanmayacağı sorusu da cevap buldu. Yapılan açıklamada şu ifadeler kaydedildi:

"İlimizdeki meslek odaları ve ilgili sivil toplum kuruluşlarıyla yapılan görüşmeler doğrultusunda; AVM'lerin 9 Mart 2022 Çarşamba gününden itibaren bir sonraki duyuruya kadar saat 18.00'da kapanmasına: AVM otoparklarının kullanılmak üzere açık bulundurulmasına karar verilmiştir."

Sonraki Haber