Şaban Sevinç ile Sevilay Yılman'ın 'lakap' kavgası: Biri 'Saraçhane' diğeri 'Çalışma Ofisi' bülbülü mü?

Sevilay Yılman ve Şaban Sevinç arasındaki 'lakap' diyalogu gündem oldu. Canlı yayında Şaban Sevinç'in 'Saraçhane Bülbülü', Sevilay Yılman'ın da 'Çalışma Ofisi Bülbülü' lakaplarına sahip olduğu ifade edildi.

EKOL TV ekranlarında yayınlanan 'Kritik Gündem' programında gazeteciler Sevilay Yılman ve Şaban Sevinç arasında yaşanan diyalog gündem oldu. Canlı yayında gündeme gelen ve gazetecilere atfedilen "lakaplar" ise tepki çekti.

Sevilay Yılman, Şaban Sevinç'in Ekrem İmamoğlu destekçisi olduğunu ima ederek "Saraçhane Bülbülü" lakabının olduğunu ifade etti. Sevinç ise Yılman'ın, Kemal Kılıçdaroğlu'nun "Çalışma Ofisi'nin Bülbülü" olduğu öne sürdü.

Yılman ve Sevinç'in gündem olan diyaloğu şöyle:

Sevilay Yılman: Lakabını söyleyebilir miyim Şaban, kızmazsın değil mi?

Şaban Sevinç: Yoo, niye kızayım...

Sevilay Yılman: Saraçhane Bülbülü diyorlar Şaban’a.

Şaban Sevinç: Sana ne diyorlar? Çalışma ofisi bülbülü mü diyorlar?

Yılman ve Sevinç arasındaki "diyaloga" Milliyet Gazetesi'nden Zafer Şahin'den de tepki geldi.

Sosyal medya platformu X üzerinden paylaşım yapan Şahin, "Bu akşam Şaban Sevinç’e… Birkaç akşam önce Hacı Yakışıklı’ya televizyonlarda yöneltilen ifadeler ayıptır. Etik değildir. Reyting için her türlü belden aşağı vuruşu deneyen moderatör ya da konukların yaptıkları artık kabak tadı verdi. TV’de edeplice hareket edemiyor, hakarete başvurmadan kendini ifade edemiyorsan çıkma kardeşim." ifadelerini kullandı.

Sonraki Haber