Şahane Hayatım 19. bölüm fragmanı yayınlandı!

Çarşamba akşamları NOW ekranlarında yayınlanan Şahane Hayatım’ın 19. bölüm fragmanı yayınlandı. Peki yeni bölümde neler olacak? İşte 19. bölüm fragmanı...

This browser does not support the video element.

Hilal Altınbilek, Onur Tuna, Yiğit Özşener, Serkan Keskin, Nesrin Cavadzade, Sumru Yavrucuk, Gökçe Eyüboğlu ve Caner Topçu gibi başarılı isimleri kadrosunda buluşturan Ay Yapım’ın sevilen dizisi Şahane Hayatım’da bu hafta izleyiciler şok üstüne şok yaşayacak. Şahane Hayatım’ın 19. bölüm fragmanı yayınlandı.

YENİ BÖLÜMDE NELER OLACAK?

Onur’un yolsuzluk iddiasıyla gözaltına alınması kamuoyunda geniş yankı uyandırırken, Şebnem, Gümüşçü ailesinde yeni bir savaşın fitilini ateşler. Gümüşçü Holding’de yönetim krizi ortaya çıkmıştır. Aysel’in kritik kararı sonrası Onur, Aysel ve Demir arasında büyük bir mücadele başlar. Tüm bu yaşananlardan kurtulmanın yollarını arayan Onur, Şebnem’e bir teklifle gelir.

Şebnem’in Onur’la yaptığı anlaşma, onu hedefine bir adım daha yaklaştırırken Mesut’la olan ilişkisini çıkmaza sokacaktır. Nilgün’ün ise Mesut için başka bir planı vardır. Geçmişten gelen misafir, Şebnem’in hayatındaki dengeleri değiştirebilecek midir?

İzleyicilerin nefesini kesecek 19. bölümüyle Şahane Hayatım 13 Mart Çarşamba akşamı NOW’da.

Sonraki Haber