Sakarya'nın en iyi otelleri

Sakarya'da konaklama yapacaklar için işte Sakarya'nın en iyi otelleri; Faydalı müşteri yorumları, özellikleri, adres ve iletişim bilgileri dahil

Sakarya'nın en iyi otelleri listesinde: Hotel Bonvie, Hope Sapanca, Sakarya Hotel, Rif Sapanca, Elite World Sapanca Hotel var. İşte o Adapazarı otelleri:

Hotel Bonvie

Özellikleri

Ana cadde üzerinde peyzajlı bir arazide yer alan bu zarif otel, Sakarya Müzesi'ne 3 km, Yeni Sakarya Atatürk Stadyumu'na 5 km, O-7 otoyoluna 9 km uzaklıktadır.
Şık ve modern odalarda mobilyalı balkon, WiFi, düz ekran TV, mini buzdolabı, çay-kahve malzemeleri ve kasa bulunur. Süit odada ise ayrı oturma odası ve jakuzili mermer banyo vardır.

Barı olan lüks bir restoran, açık havuz ve etkinlik salonu mevcuttur. Kahvaltı ve otopark mevcuttur.

Giriş saati: 14:00

Sakarya otel fiyatları 1472 TL

Adres ve iletişim bilgileri

Tekeler, Çevre Yolu Cd., 54100 Adapazarı/Sakarya
(0264) 502 82 82

Faydalı müşteri yorumları

"Hafta sonu tatili için 5,5 yaşındaki çocuğumuz ile birlikte konakladık. Yüksek tavanlı, ferah, modern tarzda döşenmiş, temiz odaları oldukça rahattı. Her odada küçük ama kullanışlı bir de balkon bulunuyor. Otelin arka bahçesinde küçük bir açık havuz var. Hem önünde hem de arkasında otopark alanı mevcut. Otel şehir merkezine yakın ve yeni. Açık büfe kahvaltı da gayet yeterliydi. Gerek ön büro gerekse de servis personeli güler yüzlü ve yardımseverdi. Hem kısa tatiller hem de iş konaklamaları için oldukça uygun bir otel."

"5 kız arkadaş grubu olarak geldik ve çok rahat ettik. Mükemmel bir otel, çalışanlar çok kibar ve işlerini iyi yapıyorlar. Yemekler kaliteli. Fakat en önemlisi (buraya tekrar gelecek olma sebebimdir) tertemiz. Lütfen kalitenizden ve hijyen seviyenizden ödün vermeyin. Sizin gibi işletmelere ihtiyacımız var."

"Ailemle geldiğim iş seyahatimde suit odada kaldım ve aldığım hizmet gerçekten çok güzeldi. Personelin ilgi alaka ve güler yüzü çoğu otelde görmediğim kadar iyiydi."

"Eşimle bir gece konakladık, inanılmaz memnun kaldık. Büyük bir zevkle döşenmiş, çok temiz, gönül rahatlığıyla kalınabilecek bir yer. Yolumuz tekrar Sakarya’ya düşerse hiç şüphesiz tercihimiz burası olur."

Hope Sapanca

Özellikleri

Çıkış saati: 12:00

Havuz var, Wifi var, park alanı ücretsiz, Kahvaltı var.

Sakarya otel fiyatları 4304 TL

Adres ve iletişim bilgileri

Rüstempaşa, Saka Sokak No:13, 54600 Sapanca/Sakarya
(0264) 271 30 54

Faydalı müşteri yorumları

"Fırsat buldukça ailecek tatil yapmaya çalışırız. Bugüne kadar müşteri memnuniyetinin bu kadar üst düzeyde tutulduğu bir konaklama yaşamadık. Tüm ihtiyaçlar anında gideriliyor, tüm personel aşırı ilgili, güler yüzlü ve kibar. Kahvaltı dışarıda yiyeceğiniz serpme kahvaltıdan bile çok daha iyi. Bizim tatilimizde hava iki derece civarıydı. Havuz suyu ısısı oldukça yeterli. Konum itibarıyla Sapanca Gölü’nün hemen dibi ve aynı zamanda merkez. Tek sıkıntı gibi gözüken yer restaurant kısmı çok ufak özellikle kahvaltıda yer problemi çıkıyor. Onu da odaya isteğe göre servis yaparak çözmüşler. Ayrıca Kahvaltı için önceden rezervasyon yaptırabiliyorsunuz. Çok uğraşılmış, çok emek verilmiş; uzun ömürlü olsun…"

"Herkesin rahatlıkla gidebileceği bir butik otel , konumu güzel yerde odaları çok temizdi , havuzu sıcaktı arkadaşlarımız çok memnun kaldı. Restoran bölümünde çalışanlar güler yüzlü personeliydi . Bir gece kaldık dört bayan içimiz rahat etti bu kadar beklemiyordum tereddüt etmiştim , kahvaltısı çok zengindi ve doyurucuydu çok memnun kaldık tekrar gidersem başka yerde kalmam kesinlikle de . Her şey için çok teşekkür ederiz."

"4 kişi 3 gece konakladık. İstisnasız bütün çalışanlar çok güler yüzlüydü. Ufak tefek aksilikler hariç güzeldi. İlk odamızın havuz sıcaklığı çok güzeldi sonradan geçtiğimiz havuz biraz üşüttü bizi."

Sakarya Hotel

Özellikleri

Ağaçlarla çevrili bir yol üzerinde yer alan bu mütevazı otel, Sakarya Aqua Park Tatil Köyü'ne 2 km, D020 kara yoluna 5 km, Sakarya Müzesi'ne ise 6 km uzaklıktadır.
Rahat odalarda düz ekran TV, WiFi ve mini buzdolabı bulunur.

Spa salonunda kapalı havuz, hamam ve sauna bulunur. Diğer imkanlar arasında spor salonu ve restoran yer alır. Otopark mevcuttur.

Giriş saati: 14:00
Çıkış saati: 12:00

Sakarya otel fiyatları 1116 TL

Adres ve iletişim bilgileri

Ozanlar Mahallesi, Prof. Dr. Sabahattin Zaim Bul. No: 74, 54100 Adapazarı/Sakarya
0542 484 35 24

Faydalı müşteri yorumları

"17 Mart 2023 tarihinde Göztepe Hentbol takımı olarak konakladık.
Son derece nezih bir ortam. 2 kişilik odaları biraz dar ancak yataklar rahat nevresimler temiz oda temizdi. Kahvaltı seçenekleri fazla ve lezzetli, öğlen yemeğinde aldığımız köfte tavuk pilav makarna salata tatlı gayet lezzetliydi. Her şeyden öte daha kapıdan girerken gösterilen güler yüz ve ilgi kaldığımız süreçteki samimi tavırlar ve giderken gösterilen nezaket kendinizi özel hissettiriyor. Çalışan herkese teşekkürler."

"Tek kelimeyle harika. Fiyat performans olarak bence lider bir otel. Oda banyo yatak her şey tertemiz. Çalışanlar samimi ilgili. İlk defa da gitseniz sanki işten eve dönmüşsünüz gibi hissettiren bir ortam var. Tüm Sakarya Hotel çalışanlarına ve sahiplerine teşekkür ediyorum."

"Yaklaşık 2 senedir işim gereği konakladığım bu otelde gerek otel sahipleri gerekse çalışan arkadaşların sıcakkanlı oluşları kendinizi evinizde hissediyormuşçasına bir hava yaratıyor. Temizlik ve hizmet kalitesinin karşılığında dışarıya göre daha makul fiyatları var. İşim dışında ailem ile beraberde çok rahat konaklayabileceğim bir yer. Bu güzel düzenin devam etmesi dileğiyle."

Rif Sapanca

Özellikleri

Dağlık kırsal bir bölgede yer alan bu rahat otel, O4 kara yoluna 6 km ve Sapanca Gölü kıyısındaki en yakın plaja 4 km uzaklıktadır.
Ayrı ayrı dekore edilmiş sade odalarda balkon, WiFi, uydu TV, mini bar, su ısıtıcı ve banyo bulunur. Bazı odalar ek olarak dağ manzaralıdır.

İmkanlar arasında konuk salonu, açık havuz ve bahçe yer alır. Kahvaltı sunulur.

Giriş saati: 14:00
Çıkış saati: 12:00

Sakarya otel fiyatları 2213 TL

Adres ve iletişim bilgileri

Ünlüce, Ünlüce Cd. no 115, 54600 Sapanca/Sakarya
0532 312 75 60

Faydalı müşteri yorumları

"Tamamen bir aile sıcaklığına sahip son derece samimi bir otel. Kaldığımız 2 gün boyunca başta Şelda Hanım olmak üzere tüm çalışanların yakınlıklarını hissettik. Bölgedeki gezilecek yerlerle ilgili tavsiyeleri de harikaydı. Gittiğinizde Ice'ı sevmeyi de unutmayın."

"Adım attığımız andan itibaren evimizde hissettiren samimiyeti, temizliği, lezzetleri ve huzuru ile unutamayacağımız, en kısa zamanda tekrarlamak istediğimiz bir ziyaretti, başta şelda hanım ve Ice olmak üzere herkese teşekkür ederiz. Ziyaret diyoruz zira ayrılırken veda etmek yerine 'görüşürüz'den başka bir şey söylemek mümkün değil."

"Eşimle bir kaç günlüğüne kafa dinlemek için bir otel arıyorduk ve bir şekilde başka hiçbir yere bakmadan bu otel beni kendine çekti ve iyi ki de çekti. Otel dediğime bakmayın gerçekten tam bir ev sıcaklığında harika bir yerdi. Otele adımımızı atar atmaz Şelda ablanın sıcacık karşılaşmasıyla karşılandık. İki gün boyunca sanki o ev sahibi biz de misafirleriydik. Odalar tertemizdi. Ayrıca inanılmaz cana yakın köpekleri ice'a da bayıldık. Mis gibi tarçınlı kekini de el yapımı meyve suyunu da sıcacık çayını da elleriyle yaptığı kahveyi de hiç unutmayacağız. Şelda abla ve oğlu Cem beyle yıllardır tanışıyormuşuz samimiyetiyle soba başında yaptığımız sohbet o kadar güzeldi ki iyi ki sizleri tanımışız. Sabah erkenden çıkmamız gerektiği için bizi anne gibi düşünüp kahvaltımıza taksimize kadar her şeyi ayarlayan Şelda abla her şey için çok teşekkür ederiz. O kadar yere tatile gittik ama şimdiye kadar geçirdiğimiz en sıcak tatildi. Yine geleceğimiz günü sabırsızlıkla bekliyoruz. Sizleri çok sevdik."

Elite World Sapanca Hotel

Özellikleri

Ormanlar ve kırsal alanlarla çevrili bu lüks tesis, Sapanca Gölü kıyısına 2 km ve 1892'den kalma Rahime Sultan Camii'ne 5 km uzaklıktadır. O-4 kara yoluna 6 km mesafededir.
Şık odalarda ücretsiz WiFi, akıllı TV, mini buzdolabı, çay-kahve malzemeleri ve balkon bulunur; bazıları yalnızca yetişkinlere özeldir ve/veya orman veya göl manzaralıdır. Süitlerde ek olarak jakuzi ve ayrı oturma alanı bulunur.

Açık büfe kahvaltı ve akşam yemeği ücretsizdir. Diğer imkanlar arasında 2 restoran, 3 bar, 3 kafe, spa, kapalı ve açık havuzlar yer alır. Toplantı ve etkinlik salonu da mevcuttur.

Giriş saati: 15:00
Çıkış saati: 12:00

Sakarya otel fiyatları 5378 TL

Adres ve iletişim bilgileri

Göl, Koşuyolu Cd. No:47, 54600 Sapanca/Sakarya
(0264) 415 10 00

Faydalı müşteri yorumları

"Elit World ailesinde 3 gündür eşimle konaklama yapıyoruz, bugün son günümüz.
İşim gereği yurtiçinde bir çok üst kalite otelde konaklama yaptım, burası adına da yaşadığım deneyimlerimizi, gelmeden önce bizler gibi memnun kalır mıyız şeklinde kafasında soru işareti olan, yorumlardan bilgi edinmeye çalışan diğer insanlara sunmak istiyorum.
Öncelikle hizmet sektörü olması sebebi ile yorumuna hizmet kalitesi ile başlayacağım.
İnanın evimde kalsam bu kadar rahat ederdim.
Geldiğimiz andan beri etrafımızdan eksik olmayan, güler yüzlü, düşünceli ve verdiği hizmete değer katan insanlarla tanıştık. Ya tatlı yiyorum, akşam yemeği saati, kalabalık, sormayı unuttum sizlere çay ikram edelim diyen sürekli sizi düşünen insanlar var öyle bir yer. Restoranda Bekir Bey, Buğra Bey, Spa’da Çağla Hanım ve diğer yetkililer, Barda Evren Bey tanışabildiklerimizden bazıları, son derece kaliteli, enerjileri yüksek ve misafirperver çalışanlar. Bu otelin ner bir şekilde hizmet kalitesi çok ama çok üst seviye. Otel yönetimini bu konuda tebrik etmek gerek, dün işe başlamış bir çalışan bile marka vizyonunu kavramış şekilde ağırlıyordu bizi.
Yemekler adına çok yorum okudum, sabah kahvaltısı, çay saati ve akşam yemeğini içeren yarım pansiyon konaklama tipinde. Beğenen olmuş, hiç beğenmeyen de. Net bir şekilde üst seviye restaurant seviyesinde, malzemeler kaliteli belli, rahatsız etmiyor, çok çeşitli yemekler var. Anadolu mutfağı da, Avrupa mutfağı veya uzak doğu mutfağı da her akşam harmanlanıyor. Tatlı seven biriyseniz, tatlı çeşitleri inanılmaz çeşitli, lezzetli. Kahvaltı da aynı şekilde, neyi yiyeceğimizi şaşırdık.
Spa, havuz, Sauna, Buhar odası, masaj ve diğer ıslak alanlar mis gibi temiz kokuyor. Genelde bilirsiniz bu alanlarda her zaman bir kükürt, klor kokusu olur büyük otellerde, inanın böyle yoğun bir dönemde kalmamıza rağmen, şaşırtıcı derecede temiz. Bu alana ayrılan bölümden girdiğiniz gibi muhteşem bir ortam, geniş ve temiz tesis sizleri karşılıyor. Sıcak havuz, Sauna, hamam çok iyi. Bali
Masajı da yaptırdım ayrıca tavsiye edilir.
Otelde kalan aileler ve çiftler, genel anlamda nezih bir müşteri kitlesi vardı, bölgede kötü yorumlara sebep olmuş Arap turistlerden çekiniyorduk 1 tane görmedik, varsa da fark etmedik.
Sosyal alanlar keyifli. Bowling, masa tenisi gibi aktivitelerin yanında, dışarıda yürüyüş parkuru var ormana açılan, göl manzaralı, anlatılmaz yaşanır.
Lobide ise yanan şömine odacıklarından oluşan özel oturma alanları çok keyifli, görsellik ve konfor katmış.
Gelelim olumsuz özelliklerine, yok denecek kadar az gerçi ama şu rahatsızlığımı dile getirmek istedim, umarım otel yönetimi biz ayrılmadan bu konuda bizi memnun eder.
Alkol extra, fiyatları da makul seviyede. Ama sek içilen viski gibi ürünlerde cl seviyesi çok düşük. O fiyata neredeyse 3 cl geliyor. Bundan çok rahatsız oldum, 5 cl koyuyoruz diyorlar ama benim için az geldi."

Sonraki Haber