Salıcı: İnanıyorum adayımız CHP'li olacak

Adana'da, CHP'nin Genişletilmiş İl Danışma Kurulu Toplantısı gerçekleştirildi.

CHP Genel Başkan Yardımcısı Oğuz Kaan Salıcı, ASKİ Spor Salonu'nda düzenlenen toplantıda, 6 siyasi partiyle iş birliği yaptıklarını, bu ittifakın kuruluşunda ve sürdürülmesinde CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu'nun büyük başarısı olduğunu söyledi.
Türkiye'de herkesi birleştirecek bir CHP olduğunu savunan Salıcı, "Cumhurbaşkanı adayımız inanıyorum CHP'li bir kardeşimiz olacak. O masa, CHP'li bir kardeşimizi, gönlümden geçen, genel başkanımızı belirleyecek. Biz bu süreci yöneteceğiz. " dedi.
CHP Grup Başkanvekili Özgür Özel de ayrıştıranlara ve kutuplaştırmaya çalışanlara inat Türkiye'yi kucakladıklarını ifade etti. Özel, CHP'nin mültecilere ve göçmenlere düşman olmadığını aktararak şunları kaydetti: "Ortadoğu Barış İş Birliği Teşkilatı kurarak komşularımızla sorunlarımızı konuşarak Suriye'ye gidip Esad'la görüşüp, iç savaşı da buradaki göçmen sorununu da ortadan kaldırıp başta AB olmak üzere, bütün dünyanın elini taşın altına sokarak sorunları çözüp zorla değil davulla zurnayla 6 milyon göçmeni memleketlerine yollamaya söz veriyoruz."

Sonraki Haber