Şampiyon kupasına kavuşuyor!

2021-2022 sezonunu şampiyon tamamlamayı garantileyen Trabzonspor, kupasını bugün Akyazı’da yapılacak müthiş törenle alacak. Gün boyunca Trabzon’un dört bir yanında bir kez daha bordo ile mavinin bayramı yaşanacak

SÜPER Lig’de şampiyonluğunu iki hafta önce ilan eden Trabzonspor, 2021-2022 sezonu şampiyonluk kupasını bu akşam kaldıracak. Gün boyunca yapılacak organizasyonlarla Trabzon şehri şampiyonluğun keyfini doyasıya yaşayacak.

Bordo-mavililer, ilk olarak Mehmet Ali Yılmaz Tesisleri’nden deniz yolu ile “şampiyonların filosu” oluşturarak Trabzon Limanı’na hareket edecek. Karadeniz ekibi, buradan da üstü açık otobüs ile Akyazı’ya, stadyuma geçecek. Bordo-mavili ekibin kupa töreni ise Medical Park Stadı’nda yapılacak. Saat 18.00’de başlayacak kupa etkinliğinde konserler, horon ve kolbastı gösterilerinin ardından bordo-mavili takım, kupasını alıp şampiyonluk turu atacak.

Bordo-mavili ekibin şampiyonluk kutlamasında 2021-22 sezonu kombine biletleri geçerli olacak.

SON İÇ SAHA MAÇI ALTAY İLE

Trabzonspor, 2021-2022 sezonundaki son iç saha maçında ise yarın Altay’ı konuk edecek. Teknik direktör Abdullah Avcı idaresindeki Karadeniz ekibi, ligden düşmesi kesinleşen rakibi ile yapacağı 37’nci hafta müsabakasını İstanbul Atatürk Olimpiyat Stadı’nda oynayacak. Saat 16.00’da başlayacak maçı hakem Kadir Sağlam yönetecek.

Bordo-mavili futbol takımı, ligin 35’inci haftasında şampiyonluğunu matematiksel olarak garantilediği Antalyaspor maçının hemen ardından taraftarlarının saha zemininde meydana getirdiği tahribat nedeniyle Altay maçını Atatürk Olimpiyat Stadı’nda oynamayı tercih etti. Karadeniz ekibi, bu gece saat 23.00’te sona erecek kupa töreninin ardından özel uçakla Altay karşılaşması için İstanbul’a hareket edecek.

BİLETLERE İNDİRİM YAPILDI

Öte yandan, Trabzonspor Kulübü, Atatürk Olimpiyat Stadı’nda oynanacak Altay karşılaşmasının biletlerinde indirime gitti. Bordo-mavili kulübün başkanı Ahmet Ağaoğlu, “15 Mayıs 2022 tarihinde İstanbul Atatürk Olimpiyat Stadyumu’nda takımımızın Altay ile oynayacağı karşılaşmanın bilet fiyatları İstanbul ve çevre illerde oturan taraftarlarımızdan gelen yoğun istek doğrultusunda yeniden düzenlenmiştir. Karşılaşma için biletlerini daha önceden almış olan taraftarlarımızın ücret farkları ise hesaplarına iade edilecektir. Siz değerli taraftarlarımızın bilgisine arz ederim.” açıklamasını yaparak fiyatların düşürüldüğünü duyurdu.

Bordo-mavili kulübün 100 ila 750 lira arasında satışa sunduğu biletlerin büyük bölümü yapılan indirimin ardından tükendi.

Sonraki Haber