Şampiyonlar Ligi'nde geceye Karabağ damga vurdu! 7 gollü galibiyet

Şampiyonlar Ligi elemelerinde maçlar tamamlanırken geceye Azerbaycan temsilcisi Karabağ damga vurdu... Karabağ takımı, Şampiyonlar Ligi 3. ön eleme turu rövanş maçında Bulgaristan temsilcisi Ludogorets'i deplasmanda 7-2 yenerek play-turuna kaldı.

Şampiyonlar Ligi'nde gecenin flaş skoru Karabağ'dan geldi. Azerbaycan'ın Karabağ takımı, Şampiyonlar Ligi 3. ön eleme turu rövanş maçında Bulgaristan temsilcisi Ludogorets'i deplasmanda 7-2 yenerek play-turuna kaldı. Sahasında oynadığı ilk maçı 2-1 kaybeden Azerbaycan ekibi, Gradski Dianko Stefanov Stadı'nda oynanan rövanş müsabakasının 90 dakikasını 3-2 önde tamamladı ve karşılaşma uzatmalara gitti. Uzatma dakikalarında tam 4 gol bulan Karabağ, 7-2'lik galibiyetle geceye damgasını vurdu.

ESKİ FENERBAHÇELİ YILDIZLAŞTI

Bir dönem Fenerbahçe ve Hatayspor'da da forma giyen Karabağ'ın Cezayirli futbolcusu Yassine Benzia 2 gol, 1 asistle oynayarak yıldızlaştı. Azerbaycan takımına galibiyeti getiren golleri 6. dakikada Juninho, 45+2 ve 118. dakikalarda Yassine Benzia, 45+6 ve 112. dakikalarda Patrick, 93. dakikada Tural Bayramov ve 110. dakikada Redon Xhixha'dan geldi. Ludogorets'e ise 14 ve 23. dakikalarda Kwadwo Duah'ın attığı goller yetmedi.

Sonraki Haber