Samsun, Amasya, Tokat ve Çorum'da etkili olacak! Akşam saatlerinde başlayacak

Samsun, Amasya, Tokat ve Çorum'da yaşayan vatandaşları ilgilendiren hava durumu haberi geldi. Bu illere akşam saatlerinden itibaren sağanak yağış geliyor.

Samsun, Amasya, Tokat ve Çorum'da etkili olacak! Akşam saatlerinde başlayacak

Meteoroloji Genel Müdürlüğü'nden Samsun, Amasya, Tokat ve Çorum'da yaşayanlar hakkında sağanak yağış uyarısı geldi. Bu akşam saatlerinde başlayacak olan sağanak yağıştan ötürü bu illerde yaşayan vatandaşların dikkatli olması gerekiyor. Ani sel, su baskını, yıldırım, yerel dolu yağışı, ani kuvvetli rüzgar ve kısa süreli fırtına ile ulaşımda aksamalar gibi olumsuzluklar yaşanabilir. Samsun, Amasya, Tokat ve Çorum'u etkileyecek sağanak ile ilgili Meteoroloji Genel Müdürlüğü'nün yaptığı uyarı ise aşağıda yer alıyor.

SAMSUN, AMASYA, TOKAT VE ÇORUM'DA ETKİLİ OLACAK

Samsun, Amasya, Tokat ve Çorum'da sağanak yağış bekleniyor. Meteoroloji Genel Müdürlüğü konu ile ilgili uyarıda bulundu. Yapılan uyarı ise şu şekildedir;

Bugün aksam saatlerinden itibaren Orta Karadeniz'de görülecek sağanak ve gök gürültülü sağanak yağışların; Samsun, Amasya, Tokat ve Çorum çevrelerinde yerel kuvvetli olması bekleniyor. Ani sel, su baskını, yıldırım, yerel dolu yağışı, ani kuvvetli rüzgar ve kısa süreli fırtına ile ulaşımda aksamalar gibi gibi olumsuzluklara karşı dikkatli ve tedbirli olunması gerekmektedir.

Meteoroloji Genel Müdürlüğü Analiz ve Tahmin Merkezi tarafından gelen son hava durumu tahmin raporuna göre Samsun, Amasya, Tokat ve Çorum'da bu akşam saatlerinde sağanak yağış bekleniyor. Yağışların getirebileceği olumsuz koşullardan ötürü Samsun, Amasya, Tokat ve Çorum'da yaşayan vatandaşların tedbir alması gerekiyor. Orta Karadeniz'de görülecek sağanak ve gök gürültülü sağanak yağışlar geceyarısından sonra 03:00 saatlerinde sona erecek.

Sonraki Haber