Samsun, Ordu ve Giresun'a dikkat! Meteoroloji sağanak uyarısı verdi

Samsun, Ordu ve Giresun'da yaşayanlar dikkat. Meteoroloji Genel Müdürlüğü bu illerde yaşayanlar hakkında sağanak uyarısı verdi. Bakın yağış ne zaman geliyor...

Samsun, Ordu ve Giresun'a dikkat! Meteoroloji sağanak uyarısı verdi

Meteoroloji Genel Müdürlüğü Samsun, Ordu ve Giresun'da yaşayan vatandaşları uyardı. Meteoroloji Genel Müdürlüğü Analiz ve Tahmin Merkezi'nden gelen hava durumu raporuna göre Samsun, Ordu ve Giresun'a sağanak yağış geliyor. Peki sağanak ne zaman etkisini gösterecek? Meteoroloji Genel Müdürlüğü konu hakkında açıklama yaptı. İşte Samsun, Ordu ve Giresun'u etkileyecek sağanak yağış hava tahmininin ayrıntıları...

SAMSUN, ORDU VE GİRESUN'A DİKKAT

Samsun, Ordu ve Giresun'da yaşayanları ilgilendiren haberi Meteoroloji Genel Müdürlüğü verdi. Meteoroloji sağanak uyarısı hakkında şu ifadelere yer verdi:

Yapılan son değerlendirmelere göre; bugün öğle saatlerinden sonra Orta Karadeniz'de görülecek sağanak ve gök gürültülü sağanak yağışların, yarın (Pazar) sabah saatlerine kadar Samsun, Ordu ve Giresun çevrelerinde kuvvetli (21-60 kg/m2), Samsun'un kıyı kesimlerinde yer yer çok kuvvetli (51-75 kg/m2) olması beklendiğinden sel, su baskını, yıldırım, yerel dolu yağışı ve ulaşımda aksamalar gibi olumsuzluklara karşı dikkatli ve tedbirli olunması gerekmektedir.

Samsun, Ordu ve Giresun'a gelecek sağanak yağış Meteoroloji Genel Müdürlüğü'ne göre bugün 14:00'da gelecek. Sağanak yağış yarın 06:00'da sona erecek.

Sonraki Haber