Samsunspor'dan şike iddialarına çok sert cevap

Samsunspor'dan şike iddialarına çok sert cevap geldi... Yapılan açıklamada, "Sayın Yüksel Yıldırım hiçbir surette futbolu kirletecek bu tarz ahlaksız teklifleri kabul etmeyecek ve bu tarz kişilerin karşısında duracaktır" ifadeleri yer aldı.

Samsunspor, gazeteci Murat Ağırel'in şike iddialarına yanıt verdi. Karadeniz ekibinin yaptığı açıklamada, "Kamuoyunun, Türk Futbolunun ve taraftarlarımızın bilmesini istediğimiz en önemli husus; Atatürklü Arma hep temizdir ve temiz kalmaya devam edecektir. Ne olursa olsun, amasız ve fakatsız; Samsunspor Kulübü ve Başkanı Sayın Yüksel Yıldırım hiçbir surette futbolu kirletecek bu tarz ahlaksız teklifleri kabul etmeyecek ve bu tarz kişilerin karşısında duracaktır" ifadeleri yer aldı.

Süper Lig ekibi Samsunspor, Murat Ağırel'in yazısının ardından bir açıklama yaptı. Karadeniz ekibinden yapılan açıklamada, "Samsunspor Kulübü ve Başkanı Sayın Yüksel Yıldırım hiçbir surette futbolu kirletecek bu tarz ahlaksız teklifleri kabul etmeyecek ve bu tarz kişilerin karşısında duracaktır" ifadelerine yer verdi. Kulüpten yapılan açıklamada, "Kamuoyunun, Türk Futbolunun ve taraftarlarımızın bilmesini istediğimiz en önemli husus; Atatürklü Arma hep temizdir ve temiz kalmaya devam edecektir. Ne olursa olsun, amasız ve fakatsız; Samsunspor Kulübü ve Başkanı Sayın Yüksel Yıldırım hiçbir surette futbolu kirletecek bu tarz ahlaksız teklifleri kabul etmeyecek ve bu tarz kişilerin karşısında duracaktır" denildi.

Sonraki Haber