Sanatçı Sümer Ezgü: Depremzede çocuklarımızın rehabilitasyonuna gönüllüyüz

Sanatçı Sümer Ezgü, Kahramanmaraş'ta meydana gelen iki büyük depremden psikolojik açıdan etkilenen depremzede çocuklara yönelik rehabilitasyon çalışmalarına gönüllü olduklarını duyurdu.

10 ili etkileyen iki büyük depremi yaşayan Türkiye'de birçok kurum ve kuruluşla birlikte sanatçılar da seferber oldu.

Sümer Ezgü, sosyal medya hesabı üzerinden yaptığı açıklamada sanat alanında eğitim veren kurs merkezi ve okullara depremzede çocukların rehabilitasyonlarına yönelik gönüllü olduklarını duyurdu.

Ezgü, açıklamasında "Sevgili dostlar, Türkiye'mize geçmiş olsun. Tüm ülkede müzik ve çeşitli sanat alanında eğitim veren kurs merkezi, okullarımız ve sanatçı dostlarımıza sesleniyorum.
Yaşadığımız yerlere gelen depremzede çocuklarımızın rahabilitasyonu için müzik, dans, drama, resim, vb yöntemler ve çocuk psikologları desteğiyle seferberlik ilan edip el birliği ile görev almalıyız.
Sümer Ezgü Sanat Akademisi; Antalya Valimiz, büyükşehir ve merkez ilçe belediye başkanlarımızla iletişim kurup depremzede çocuklarımızın rehabilitasyonu için gönüllülüğünü bildirmiştir.
Savaş dahil en acı dönemlerinde bile yaşama umut veren sanatın iyileştirici gücü ile depremzede çocuklarımıza güven verip onların travmalarını azaltabiliriz. Bu çocuklarımız geleceğin ışıklarıdır ve gün birlikte olma günüdür!" ifadelerini kullandı.

Sonraki Haber