Şanlıurfa'da can pazarı! 2 çocuk yangından canlarını hiçe sayarak kurtuldu

Şanlıurfa'da yürekleri ağza getiren bir olay yaşandı. Bir apartman dairesinde çıkan yangında genç kız ve çocuk yurttaşların açtığı battaniyeye atlayarak kurtuldu.

This browser does not support the video element.

Şanlıurfa'da bir apartman dairesinde elektrik kontağı yüzünden yangın çıktı. Yurttaşların korku dolu anlar yaşadığı yangında, bir genç kız ve küçük bir çocuk mahsur kaldı. Çocuk ve genç kız, çevredeki duyarlı yurttaşların açtığı battaniyeye atlayarak kurtuldu. O anlar cep telefonu kameralarına böyle yansıdı...

ŞANLIURFA'DA YÜREKLER AĞZA GELDİ

Olay, akşam saatlerinde Akçakale ilçesine bağlı Fevzi Çakmak Mahallesi'ndeki 6 katlı bir apartmanda meydana geldi.

İddiaya göre, binanın 3’üncü katında elektrik kontağından kaynaklanan yangın çıktı. Kısa sürede tüm evi saran alevler, bir genç kız ve çocuğun balkonda mahsur kalmasına yol açtı.

Yurttaşların ihbarıyla olay yerine itfaiye ekipleri sevk edildi. Ancak itfaiye ekipleri gelmeden önce dumandan etkilenen genç kız ve çocuk, duyarlı yurttaşların açtığı battaniyeye atlayarak kurtuldu.

Genç kız ve çocuğun yangından kaçmak için balkondan atlayışları çevredeki yurttaşların cep telefonu kameralarına yansıdı. Yangın, itfaiye ekiplerinin müdahalesiyle söndürülürken, kurtarılan iki kişinin sağlık durumlarının iyi olduğu öğrenildi. Yangınla ilgili inceleme başlatıldı.

Sonraki Haber