Sapık peşindeydi! 6 yaşındaki kız çocuğunu maymunlar kurtardı

Hindistan'da altı yaşındaki bir kız çocuğuna cinsel istismar girişimde bulunan adam, bir maymun sürüsü tarafından etkisiz hale getirildi. Maymunların saldırdığı adam, küçük kıza zarar veremeden kaçmak zorunda kaldı.

Hindistan'da Uttar Pradesh'in Baghpat kentinde, altı yaşındaki bir kız çocuğunu cinsel istismar girişiminden bir maymun sürüsünün müdahale ederek kurtardığı bildirildi. Küçük kız sağ salim evine ulaşırken, sapığın ise hâlâ kayıp olduğu belirtildi.

SAPIK PEŞİNDEYDİ

MAYMUNLAR 6 YAŞINDAKİ KIZI KURTARDI

Küçük kızın ebeveynlerine göre, adam Cumartesi günü kızlarını terk edilmiş bir eve çekmiş, burada kızın kıyafetlerini çıkarmış ve ona saldırmaya çalışmıştı. Daha sonra bir grup maymun saldırganca yaklaşarak adamı kaçmaya zorlamış ve kızı arkalarında bırakmıştı. Çocuk daha sonra ailesine maymunların kendisini "zanlıdan nasıl kurtardığını" anlattı.

The Economic Times'a göre, küçük kızın babası yaptığı açıklamada "Zanlı onu alıp götürdüğünde kızım dışarıda oynuyordu. Adam yakındaki kamera kayıtlarında kızımla birlikte dar bir yolda yürürken görülüyor. Ancak henüz kimliği tespit edilemedi. Ayrıca çocuğumu beni öldüreceğine dair tehdit etmiş. Eğer maymunlar araya girmeseydi kızım şimdiye kadar ölmüş olacaktı," dedi.

Yerel polis, yaptığı açıklamada zanlının hâlâ kayıp olduğunu ve kimliğinin tespit edilemediğini belirtti.

Sonraki Haber