Seçim öncesi Trump hakkında korkunç iddia! Tacizle suçlanıyor

ABD'li eski model Stacey Williams, 1993 yılında eski sevgilisi Epstein aracılığıyla tanıştığı Cumhuriyetçi başkan adayı Donald Trump'ın kendisini taciz ettiğini ileri sürdü. Williams'ın iddiaları, Trump'ın basın sözcüsü tarafından reddedildi.

Eski ABD'li model Stacey Williams, 1993 yılında bir süre ilişkisi olduğunu söylediği Epstein aracılığıyla tanıştığı Cumhuriyetçi aday eski ABD Başkanı Donald Trump'ın, 1993 yılında kendisine fiziksel tacizde bulunduğunu ileri sürdü.

TRUMP HAKKINDA ESKİ MANKENE TACİZ İDDİASI

Doksanlı yıllarda ABD'de modellik yapan Stacey Williams, cinsel istismar, pedofili ve fuhuş ağı oluşturmak suçlamasıyla yargılanırken hapishanede ölü bulunan ABD'li milyarder eski sevgilisi Jeffrey Epstein aracılığıyla 1992'de Trump'la tanıştığını ifade etti. Epstein ile 1993'ın bahar aylarında eski ABD Başkanı'nı "Trump Tower"da ziyaret ettiklerini söyleyen Williams, burada Trump'ın kendisine sarılarak "uygunsuz" bir şekilde vücuduna dokunduğunu iddia etti.

Williams, söz konusu davranış karşısında "şaşkınlıktan donduğunu" belirterek o sırada Epstein ve Trump'ın karşılıklı gülüştüğünü ileri sürdü. Williams, Epstein ve Trump'ın gülüşmesinin ve yaşanan olayın kendisine nasıl "çarpık bir oyunun parçası" gibi göründüğünü ifade etti. Trump'ın daha sonra kendisine, "Stacy, burası evinden uzaktaki evin. Sevgiler, Donald" yazılı Florida eyaletindeki malikanesi Mar-a-Lago'yu gösteren bir posta kartı gönderdiğini söyleyen Williams, bu olayın ardından Epstein'den tiksinti duyduğunu ve kısa süre sonra arkadaşlıklarının sonlandığını kaydetti.

BASIN SÖZCÜSÜ İDDİALARI REDDETTİ

Trump'ın seçim kampanyası basın sözcüsü Karoline Leavitt ise iddiaları reddederek "Barack Obama'nın eski bir destekçisi tarafından ortaya atılan ve Harris'in seçimden iki hafta önce yaptığı bir kampanya çağrısında duyurulan bu suçlamalar kesinlikle yanlıştır. Bu sahte hikayenin Harris kampanyası tarafından uydurulduğu aşikardır." ifadelerini kullandı.

Sonraki Haber