Seda Sayan da yaptırdı! Sünnet derisi ile 'güzelleşme' çılgınlığı! 'Müslüman bir ülke olduğumuz için...'

Estetik çılgınlığının geldiği son noktalardan birisi olan sünnet derisi enjeksiyonu hakkında açıklama yapan bir güzellik uzmanı, sosyal medyada gündem oldu. Oldukça yüksek bir takipçi sayısına sahip olan uzman isim 'Müslüman bir ülke olduğumuz için çok şanslıyız' diyerek ABD ile Türkiye'yi kıyasladı

Tüm dünyada olduğu gibi estetik çılgınlığı ne yazık ki ülkemizde de etkisini sürdürüyor. 'İdeal vücut' hatlarına sahip olmak ve 'güzellik algısına' uygun bir görüntüye kavuşmak için bıçak altına yatanların sayısı hızla artıyor. Bu durumun ulaştığı son nokta ise özellikle ünlüler arasında trend haline gelen sünnet derisi enjeksiyonu. Son olarak TikTok'ta bir güzellik uzmanının konuya ilişkin yaptığı paylaşım gündem oldu. 'Biz Müslüman ülkeyiz, bol bol var' diyen güzellik uzmanına tepki yağdı.

SÜNNET DERİSİ İLE GÜZELLEŞME ÇILGINLIĞI

Bebek plasentasıyla yapılan uygulamaların ardından sünnet derisinden elde edilen kök hücrelerin cilde uygulanması trend haline geldi. Ünlü şarkıcı Seda Sayan'ın da yakın zaman yaptırdığı uygulama, kamuoyunda ses getirdi.

TikTok'ta takipçi sayısı oldukça fazla olan bir güzellik uzmanı, yaptığı paylaşımla gündem oldu. Popüler bir uygulama haline gelen sünnet derisi enjeksiyonu yaptırmak isteyenlere seslenen güzellik uzmanının söyledikleri, sosyal medyada ses getirdi.

'MÜSLÜMAN BİR ÜLKE OLDUĞUMUZ İÇİN ÇOK ŞANSLIYIZ'

Güzellik uzmanı sünnet derisi enjeksiyonu işlemi yaparken çektiği videosunu takipçileri ile paylaştı. Videoda "Ah bu sünnet derisi ne işlere yarıyor değil mi? Biz gerçekten Müslüman bir ülke olduğumuz için çok şanslıyız. Çünkü biz de sünnet çok fazla. Amerika'da sıralar var bulunamıyor. İki sene sonra ancak kök hücre yaptırabiliyorsunuz" ifadelerini kullandı.

Sonraki Haber