Şenol Güneş: Beşiktaş gideceği yolu biliyordur

Beşiktaş ile adı anılan teknik direktör Şenol Güneş, yazılı bir açıklama yaptı. Güneş, "Benim Beşiktaş konusunda, başkan, yönetici ya da herhangi bir ilgiliyle hiçbir görüşmem olmadı" dedi.

Beşiktaş'ın 2014-2019 yıllarında teknik direktörlüğünü yapan Tecrübeli isim Şenol Güneş, son günlerde adının eski kulübüyle anılmasından sonra basına bir açıklama yaptı.

Şenol Güneş yaptığı açıklamada, "Benim Beşiktaş konusunda, başkan, yönetici ya da herhangi bir ilgiliyle hiç bir görüşmem olmadı. Kaldı ki Beşiktaş, Pro Lisans sahibi bir altyapı teknik direktörüne A Takım'da görev verdi. Önder Hoca, Beşiktaş'ta işini severek yapıyor. Şu anda da belli ki kulübün teknik direktöre ihtiyacı yok. Zaten Sayın Başkan Ahmet Nur Çebi de gereken açıklamaları yaptı. Yola mevcut yapıyla devam etme kararında olduklarını vurguladı. Beşiktaş, camiası, başkanı ve yönetimi gideceği yolu biliyordur. Hepsine bu yolda başarılar diliyorum'' dedi.

"KİMLE KONUŞSAM ŞENOL GÜNEŞ GELİYOR DİYORLAR"

Güneş'in bu açıklamasının yanı sıra Beşiktaş yorumcusu Fırat Günayer, kiminle konuşsa Şenol Güneş'in geleceğini iddia etti. Günayer 18 Şubat akşamı katıldığı TV programında şöyle konuştu:

Camiada kimle konuşsam Şenol Güneş geliyor diyorlar. Şenol Güneş gelirse Ceyhun Kazancı gideceğim diyor. Şenol Güneş gelecekse Ceyhun Kazancı gider diye tahmin ediyorum. Kazancı’nın istediği şey yabancı, Batılı teknik adamla çalışmak istiyor. Mevzu Şenol Güneş’le ilgili değil ki. Bizim ülkemizde kişiselleştirme sorunu var. Bugün dese ki Mustafa Denizli gelecek ona da karşı çıkacak. Adamı futbol aklı olarak getirmişsin, planlaması yabancı hocayla.

Sonraki Haber