Serdal Adalı başkan adayı oluyor! Sergen Yalçın sürprizi

Beşiktaş'ta 3 Aralık'ta yapılacak olan başkanlık seçimi için adaylar netleşmeye başlıyor... Serdal Adalı yarın düzenleyeceği basın toplantısıyla adaylığını açıklayacak... Adalı Sergen yalçın ile çalışmayı düşünüyor.

Beşiktaş’ta Serdal Adalı başkan adaylığını yarın düzenleyecği basın toplantısıyla açıklayacak. Beşiktaş Kulübü’nün eski yöneticilerinden Serdal Adalı, siyah-beyazlı kulübün 3 Aralık tarihinde yapacağı olağanüstü genel kurulda başkanlığa aday olacak. Serdal Adalı, teknik direktör olarak Sergen Yalçın ile görüşeceğini açıkladı.

Beşiktaş Kulübü’nün eski yöneticilerinden Serdal Adalı, olağanüstü genel kurulda başkanlığa aday olacak.

Fanatik Gazetesi'nden Orhan Yıldırım'a konuşan Adalı, "Öyle talepler, istek ve baskılar geldi ki... Böylesini görmedim. Başkan adayı olmaya karar verdim." diye konuştu. Kongreye kadar takımın Rıza Çalımbay'a emanet edilmesini doğru bulduğunu belirten Adalı, seçilmesi halinde teknik direktör tercihinin Sergen Yalçın olacağını duyurdu ve "Şimdiden oturup önümüzdeki yılın şampiyonluk getirecek kadrosunu kuracağız. Ben hikaye anlatmam. İcraat yaparım. Herkes bunu biliyor. Rakiplerimize korku ve endişe, camiamıza güven vereceğiz!" ifadelerini kullandı.

Sonraki Haber