Serdar Ortaç'tan kötü haber! Her an bir bacağını kaybedebilir...

Uzun süredir MS hastalığı ile mücadele eden ve yürümekte güçlük çektiğini söyleyen ünlü sanatçı Serdar Ortaç, 3 kez atak geçirdiğini ve 4'üncü atağın gelme durumunda ayağını kaybetme riskinin olduğunu açıkladı.

Şarkıları ve zaman zaman açtığı canlı yayınlarla adından söz ettiren ünlü popçu Serdar Ortaç, önceki gün bir güzellik merkezinde görüntüledi. Bakım yaptırdığını söyleyen şarkıcı, MS hastalığının ciddiyetini koruduğunu ve bir atak daha geçirirse bacağını kaybedebileceğini söyledi.

'AYAĞIMI KAYBETME RİSKİM VAR'

Bir süredir yaptığı açıklamalarla gündemden düşmeyen, her açıklaması ve paylaşımı olay olan ünlü şarkıcı Serdar Ortaç, sosyal medya hesabı üzerinden açtığı canlı yayınlarla da sıkça söz ettiriyor. Ortaç, bu defa sağlık durumu ile ilgili açıklama yaparak sevenlerini korkuttu.

53 yaşındaki ünlü sanatçı, önceki gün bir güzellik merkezine gitmiş ve bakım yaptırmıştı. O anları kaydeden Ortaç pedikür pozuyla sosyal medyada kısa sürede gündem olmuştu.

SnobMagazin'in haberine göre; uzun yıllardır MS hastası olan Ortaç, "Tek başıma ayakkabımı çıkarırken bile zorlanıyorum, bu hastalığın tedavisi yok, 3 atak geçirdim 4. atak gelirse tehlikeli bir durum olur. Ayağımı kaybetme riskim var. Bakalım, inşallah bir şey olmaz" ifadelerini kullandı.

SERDAR ORTAÇ'IN HASTALIĞI MS NEDİR?

MS (Multiple Skleroz) hastalığı; denge bozukluğu, kas güçsüzlüğü, yürüme ve konuşma aksaklığı gibi belirtilerle ortaya çıkmaktadır. Merkezi sinir sisteminde etkilenen bölgeye ve etkilenme derecesine göre, bu kronik hastalığın türü ve şiddeti de kişiden kişiye değişiklik göstermektedir.

Sonraki Haber