Sergen Yalçın ayrılacağını açıkladı! Beşiktaş'a mı gidecek?

Ve beklenen oldu... Sergen yalçın Antalyaspor'dan sezon sonunda ayrılacağını açıkladı... Başarılı teknik adamın ismi Beşiktaş ile anılıyordu...

Sergen Yalçın, sezon sonunda Antalyaspor'dan ayrılacağını açıkladı. Trendyol Süper Lig'in 35. haftasında Siltaş Yapı Pendikspor deplasmanda Bitexen Antalyaspor'u 2-1 yendi. Antalyaspor teknik direktörü Sergen Yalçın maç sonunda geleceği hakkında merak edilenleri cevapladı. Sergen Yalçın açıklamasında; "Başkan ve yönetimle hafta içi yaptığımız toplantıda, karşılıklı fikir alışverişinde bulunduk. Sezon sonunda devam etmeme kararı aldık. Antalyaspor'da son üç maçımız. Antalyaspor yönetimine, taraftarına teşekkür ediyorum. Bizi güzel ağırladılar. Güzel bir 5 ay geçirdik, takımı da iyi bir yere getirdiğimizi düşünüyorum." dedi.

SERGEN YALÇIN BEŞİKTAŞ'A MI GİDECEK?

Sergen Yalçın önümüzdeki sezon hedefleri hakkında; "Ben etik değerler gereği bir kulüpte çalışırken başka bir kulüple görüşme yapmıyorum. Lütfen çıkan haberlere itibar etmeyin. Ben teknik direktörüm, sezon bitince bir teklif gelirse oturur bakarız, şu ana kadar ciddi bir teklif gelmedi açıkçası." sözlerini sarfetti.

Sonraki Haber