Seyir halindeki feribotta silahlı kavga çıktı: 14 kişi gözaltına alındı...

Tinos Adası’ndan hareket eden ve Atina yakınlarındaki Rafina Limanı’na giden Süper Ekspres isimli feribotta adadan ayrıldıktan 15 dakika sonra iki grup arasında kavga çıktı. Bir kişinin silahla iki kişiyi rehin almaya çalışmasının ardından kaptan seyir yarıda kesip adaya döndü.

Tinos Adası’ndan Rafina’ya giden ve 717 yolcunun bulunduğu feribotta iki grup arasında kavga çıktı. Yaklaşık 20 kişinin birbirine girdiği kavgada silah çekildi. Bir kişinin silahla iki kişiyi rehin almaya çalışmasının ardından kaptan seyir yarıda kesip adaya döndü. 14 kişi gözaltına alındı.

Bir kişinin silah çekmesi ve karşı gruptan iki kişiyi rehin almaya çalışması üzerine kaptan feribotu durdurup sahil güvenliğe haber verdi.

14 KİŞİ GÖZALTINDA

Sözcü Gazetesi'nden Yaşar Anter'in haberine göre; Sahil Güvenlik Komutanlığı'nın botlarının eşliğinde Tinos Adası’na dönen feribotta kavgaya karışan 14 kişi gözaltına alınarak karakola götürüldü. Kavga anların feribotun güvenlik kamerasına yansıdı.

Gemi yaklaşık 6 saat sonra feribota binen polis ve sahil güvenlik personelinin denetiminde yeniden Rafina Limanı’na hareket etti.

O ANLAR KAMERADA...

Sonraki Haber