Sinan Oğan adaylıktan çekildi mi?

Muharrem İnce’nin Cumhurbaşkanlığı adaylığından çekilmesinin ardından, Sinan Oğan için de benzer bir durumun olabileceği iddia edildi.

Muharrem İnce’nin adaylıktan çekilme kararını Sözcü TV’de yorumlayan gazeteci İsmail Saymaz, çarpıcı bir açıklamada bulundu. Saymaz, ATA İttifakı’nın Cumhurbaşkanı adayı Sinan Oğan’ın da Cumhurbaşkanlığı adaylığından çekilebileceğini ifade etti. 

SİNAN OĞAN YALANLADI

Bu gelişme sonrası İsmail Saymaz twitter üzerinden yaptığı açıklamada, Böyle demedim. “Söylentisi var fakat Ümit Özdağ doğrulamıyor” dediğini açıklarken Sinan Oğan da Saymaz'a yanıt verdi. Oğan: "Olmadı bu İsmail bey! Lütfen bizim üzerimize oynanmak istenen oyunlara alet olmayın! " ifadelerini kullandı.

ÜMİT ÖZDAĞ'DAN AÇIKLAMA

Zafer Partisi Genel Başkanı Ümit Özdağ da sosyal medyadan konu hakkında açıklamada bulundu. Özdağ'ın açıklaması şu şekilde: "Sinan Oğan’ın cumhurbaşkanlığı adaylığından çekildiği iddiaları yalandan ibarettir. Zafer Partisi ve Sinan Oğan Türk halkının Yeşil Sol ile HÜDA-PAR arasına sıkışmasına izin vermeyecektir. Zafer yakın, meşaleleri yakın."

Sonraki Haber